Ads By Presto Savings - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Presto Savings er et andet adwareprogram, der reklamerer for en lang række kommercielle hjemmesider og tjener penge, når der bliver klikket på annoncerne. Programmet benytter urimelige metoder til at trænge ind i computerne, og det er ikke nemt at slippe af med det igen. Hvis du har lagt mærke til Ads by Presto Savings i dit system, bør du fjerne dette adware fra din PC hurtigst muligt. Denne artikel omfatter hensigterne med Presto Savings, grundene til hvorfor denne applikation bør fjernes samt fremlægger de metoder, der er de mest effektive for fjernelsen af det førnævnte adware.

Om Ads by Presto Savings

Presto Savings bliver installeret uden brugerens samtykke, typisk sammen med andre gratis programmer, såsom media players, PDF creators, download managers osv. Når programmet er blevet tilføjet, frembringer det tonsvis af annoncer, der viser konkurrerende priser på de produkter, som du kan se på eBay, Amazon eller andre shopping websider. De foreslår dig også rabatter, promokoder samt andre måder, hvorpå du kan spare penge. Alle disse annoncer har en tekst ved sig såsom ”Powered by Presto Savings”, ”Ads by Presto Savings”, ”brought by Presto Savings” osv.

Hvis du klikker på Ads by Presto Savings, vil du straks blive omdirigeret, fordi hver annonce indeholder et link til en sponsoreret webside. Formålet med dette adware er at tjene penge fra klik på annoncerne. Din første tanke kan måske være, at det bare er en irriterende, markedsførende applikation, men der er imidlertid ingen garanti for, at Ads by Presto Savings ikke vil lede dig hen til ondsindede websider. Dette værktøj kan endda distribuere andre potentielt uønskede programmer. Det er klart, at du er nødt til at fjerne Presto Savings, så snart du opdager dets aktivitet i dit system.

Således distribueres Presto Savings

Som vi har været inde på tidligere i artiklen, så følger Presto Savings med diverse gratis software, som du kan downloade fra internettet, herunder media players, download managers, PDF creators osv. En masse freeware oplyser desværre ikke ordentlig om ekstra bundter, især når det gælder programmer såsom Presto Savings, og brugerne kommer således til at tilføje dem.

Hvis du gerne vil undgå Presto Savings, er du nødt til at være mere forsigtig med hvad du downloader fra internettet. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation i stedet for en Almindelig, når du downloader gratis software. Det vil tage lidt længere tid, men du vil have mulighed for at have styr på valgfrie downloads samt afvise tilføjelsen af ukendte applikationer. Du skal altid fravælge indstillinger, der angiver om ukendte ekstra downloads.

For at fjerne Ads by Presto Savings, så tag et nærmere kig på fjernelsesvejledningen herunder. Du kan også fjerne det automatisk, hvilket er meget nemmere, og det er stærkt anbefalet, hvis du ikke har megen erfaring med at fjerne den slags programmer. Kør en fuld systemscanning med Spyhunter, StopZilla eller andet anti-malware program. Husk først at opdatere det til den seneste version.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Presto Savings

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Presto Savings, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Presto Savings

Sådan fjernes Ads by Presto Savings ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Presto Savings installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Presto Savings
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Presto Savings fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Presto Savings samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Presto Savings, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Presto Savings fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Presto Savings. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Presto Savings eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Presto Savings, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Presto Savings fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Presto Savings samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Presto Savings, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Presto Savings fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Presto Savings være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Presto Savings fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Presto Savings. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Presto Savings, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
februar 16, 2015 08:47, februar 16, 2015 08:47
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *