Ads By Price Clip - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Price Clip er et adwareprogram, som du ikke skal have tillid til, hvis du ikke har lyst til at blive inddraget i diverse reklamekampagner samt risikere at besøge potentielt farlige websider. Det er et program, der viser en lang række annoncer, når du surfer på internettet, og det forsøger at omdirigere dig til forskellige sponsorerede websider. Hvis du har bemærket Ads by Price Clip i dit system, er dine browsere også ramt og du bør skaffe dig af med dette adware. Du skal ligeledes holde dig langt væk fra annoncerne fra Price Clip og undgå at klikke på dem. Denne artikel vil forklare, hvorfor det er så vigtigt.

ads-by-price-clip

For at fjerne Ads by Price Clip, er du nødt til at køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla, eller afinstallere programmet manuelt ved at følge vejledningen, som er angivet i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Price Clip

Price Clip ligner til forveksling Price Fab eller Price Rocket, som vi allerede har talt om. Alle disse programmer klassificeres som potentielt uønskede programmer, fordi de anvender urimelige metoder til at trænge ind i systemet og de oplyser ikke om deres reelle hensigter. Price Clip sigter efter at reklamere for forskellige kommercielle websider. Det hævder at være et nyttigt værktøj, der hjælper med at finde diverse tilbud, så du kan spare penge, når du handler online.

Hvis du kigger på Ads by Price Clip, omfatter de som regel forskellige kuponer, rabatkoder og prissammenligninger, så du kan vælge den bedste mulighed for dig. Men hvis du klikker på dem, vil du kunne se, at de kun vil omdirigere dig til sponsorerede websider. Udviklerne af Price Clip bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne. Det er ikke blot generende for computerbrugerne, det kan også betyde, at de kan blive omdirigeret til potentielt farlige websider, hvor deres system kan blive yderligere inficeret.

Derudover kan Price Clip spore dine søgevaner og registrere din søgehistorik. Det er nødvendigt for at der kan blive skabt målrettede annoncer, hvilke er meget mere effektive. Men da programmet benytter unfair metoder til at infiltrere systemet og det ikke oplyser om hensigterne, krænker det dit privatliv ved at overvåge dine søgeaktiviteter. Det er endnu en grund til at fjerne Price Clip hurtigst muligt.

Således distribueres Price Clip

Price Clip infiltreres som regel sammen med andet software, såsom gratis musikafspillere, videooptagere, download managers, PDF creators osv. Ærgerligt nok, så behøver programmet ingen særskilt tilladelse. Hvis du for nyligt har downloadet noget gratis software fra internettet, har du nu en forklaring på, hvorfor Ads by Price Clip befinder sig på din computer.

Hvis du gerne vil undgå infiltration af adware, skal du være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine nye downloads. Du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, som du følger til punkt og prikke. Hvis du bemærker nogle ekstra værktøjer, som er indstillet til at blive installeret som standard, skal du fravælge disse indstillinger. Det kan ligeledes være til stor hjælp at læse Vilkår og Betingelser ved alle gratis software værktøjer.

Hvis dit system allerede er inficeret, skal du fjerne Ads by Price Clip, så hurtigt du kan. Nedenfor kan du finde en vejledning, de forklarer proceduren.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Price Clip

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Price Clip, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Price Clip

Sådan fjernes Ads by Price Clip ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Price Clip installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Price Clip og relaterede parasitter såsom Ads by Price Rocket , Price Expert , Price Turtle .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Price Clip fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Price Clip samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Price Clip, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Price Clip fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Price Clip. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Price Clip eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Price Clip, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Price Clip fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Price Clip samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Price Clip, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Price Clip fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Price Clip være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Price Clip fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Price Clip. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Price Clip, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by Price Clip skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 3, 2015 09:25, juli 3, 2015 09:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *