Ads By Sale Charger - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Sale Charger er en mistænkelig browser plugin, som er udviklet af SuperWeb LLC, er firma, som er berygtet for snesevis af andre lignende browser plugins. Programmet trænger på urimelig vis ind i computersystemet, hvor det frembringer utallige annoncer, som det viser, hver gang du søger på internettet. Hvis du har bemærket nogle tilbud, som er markeret som ”Ads by Sale Charger” eller lignende, er din browser desværre også ramt.

For at sætte en stopper for disse generende annoncer, så du kan fortsætte med at søge sikkert på internettet, er du nødt til at fjerne Sale Charger. Vi anbefaler, at du downloader et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla, opgraderer det til den nyeste version og kører en fuld systemscanning med det. I slutningen af denne artikel kan du også finde en vejledning, der beskriver, hvordan man fjerner Ads by Sale Charger manuelt.

Om Ads by Sale Charger

Sale Charger er ikke en virus, men for at programmet kan opnå sine formål, kan det udsætte dit system for fare. Det krænker dit privatliv, når det trænger ind i dit system og overvåger dine søgeaktiviteter, såsom dine søgeforespørgsler og de hjemmesider du besøger. Derefter udvikler det annoncer i henhold til den information, det har formået at finde om dig.

ads-by-salecharger

Hvis du ser nærmere på indholdet af Ads by Sale Charger, omfatter de fleste af dem tilbud, som på en eller anden måde har relation til dine seneste søgninger. Du vil f. eks blive tilbudt at få rabat på varer, som du for nyligt har søgt på online.

Til at begynde med kan det virke som en ret god funktion, men i virkeligheden forsøger programmet bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på annoncen. Hver annonce indeholder et link til en hjemmeside, som Sale Charger forsøger at reklamere for. Således tjener adwareudviklerne penge, hver gang der klikkes på Ads by Sale Charger.

Hvis du gerne vil beskytte dit system og undgå at blive involveret i andre markedsføringsprojekter, skal du fjerne Ads by Sale Charger hurtigst muligt.

Således distribueres Sale Charger adware

Sale Charger kan downloades fra den officielle hjemmeside, men som regel er det bundtet med gratis applikationer fra internettet, såsom media players, PDF creators osv. Brugerne lægger måske slet ikke mærke til infiltrationen, og kommer derfor til at tillade dets installation uden at vide det. Hver gang du downloader noget nyt i dit system, skal du altid tjekke Vilkår og Betingelser, før du klikker ”Godkend” eller ”Accepter”, eller bare fortsætter med andre installationspunkter. Du skal aldrig godkende installationen af ukendte programmer ligesom Sale Charger.

Hvis du allerede har fundet Ads by Sale Charger i en af dine browsere, anbefales du på det kraftigste at fjerne adwareprogrammet fra alle ramte browsere. Du kan som sagt finde en vejledning nedenfor. Og hvis du foretrækker den automatiske metode, kan du blot downloade et pålideligt anti-malware værktøj og køre en fuld systemscanning med det.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Sale Charger

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Sale Charger, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Sale Charger

Sådan fjernes Ads by Sale Charger ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Sale Charger installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Sale Charger
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Sale Charger fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Sale Charger samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Sale Charger, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Sale Charger fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Sale Charger. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Sale Charger eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Sale Charger, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Sale Charger fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Sale Charger samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Sale Charger, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Sale Charger fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Sale Charger fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Sale Charger. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Sale Charger, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Sale Charger fjernelse

 
 

Ads by Sale Charger skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 24, 2015 09:56, august 24, 2015 09:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *