Ads By SavingsCool - Hvordan Fjernes Det?

 

SavingsCool, en opdateret version af MySafeSavings, fremmes som et af den slags optimeringsprogrammer, der optimerer online shopping. Som det fremgår af programmets titel, er det beregnet til at skaffe brugeren de bedste tilbud, hvad angår pris. Eftersom dette er den vigtigste funktion, hvormed brugerne umiddelbart kan spare penge, er SavingsCool applikationen meget populær. Men paradoksalt nok har man ikke nogen nytte af denne browserudvidelse, og mange af brugerne har rapporteret denne applikation og har søgt på en masse websider, der er engageret i at fjerne dette program. Hvorfor it-sikkerhedseksperter anbefaler, at man fjerner denne tilføjelse, kan du finde ud af i de følgende afsnit.

SavingsCool – et online shopping optimeringsprogram eller en rogue fremviser af annoncer?

Det mest dårlige træk ved SavingsCool app er det, som udviklerne ironisk nok roser programmet for. Vi tænker naturligvis på selve fremvisningen af alternative lavprisprodukter. Denne udvidelse søger i virkeligheden ikke efter tilsvarende, billigere varer på internettet, men opfinder blot disse ”fantastiske” tilbud, så du klikker på popup-annoncerne, bannerreklamerne, linkene eller andre former for annoncer, hvor du dermed bliver omdirigeret til domæner, der tilhører online svindlere, som er SavingsCool-udviklernes kunder, eller rettere sagt sammensvorne.

Det er ikke svært at få øje på annoncerne, der vises af SavingsCool udvidelsen, for de kaldes nemlig for Ads by SavingsCool, Powered by SavingsCool, A special offer by SavingsCool osv. Hvis du støder på annoncer, som bærer navnet SavingsCool, er din computer inficeret med dette malware, som ikke vil skaffe dig nogen rigtige tilbud, men snarere endnu et malware på din computer. Derfor skal du fjerne SavingsCool programmet fra Program-listen i dit computersystem, når du bemærker den slags annoncer. Fremgangsmåden til denne fjernelse er angivet i det sidste afsnit.

Hvad angår den tekniske side af SavingsCool programmet, kaldes de eksekverbare filer for: 223.exe, 11111.exe, gpsetup.exe osv. Forskerne fra EmsiSoft beskriver alle disse eksekverbare som Upålidelige.

Find ud af, hvordan disse skadelige filer trænger ind i systemet.

Hvordan spredes SavingsCool Malware?

SavingsCool adware benytter den velkendte distributionsmetode, som med andre ord er den populære bundteteknik, hvor ubrugelige programmer såsom SavingsCool vedhæftes gratis, populære programmer. Når man installerer freeware i en Automatisk, Standard eller Hurtig indstilling, vil denne ændring af installationsprogrammet forblive skjult. På den anden side er en Avanceret, Brugerdefineret eller Manuel indstilling i stand til at nemt at fjerne de uvelkomne programmer. Næste gang du installerer et gratis program, så gør det på den rigtige måde, og du vil ikke fortryde det.

Fjern SavingsCool Adware

SavingsCool er ikke så skadeligt som ransomware og andre former for trojanske virusser, og derfor kan det fjernes manuelt. Vi har lavet en vejledning med skærmbilleder, der viser dig, hvordan du selv gør det. Men adwareprogrammer har imidlertid for vane at downloade og installere andre programmer i det allerede udsatte computersystem. Konsekvensen kan være, at du ikke bemærker dem, hvis du benytter den manuelle fremgangsmåde. Derfor anbefaler vi, at du vælger en automatisk fjernelse med et af følgende anti-spywareprogrammer: Reimage eller Spyhunter. De er ikke en engangsløsning, de vil fortsætte med at beskytte dit computersystem, og du behøver ikke ransage din hjerne for at finde en manuel vejledning, næste gang du løber ind i et malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by SavingsCool

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By SavingsCool, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by SavingsCool

Sådan fjernes Ads by SavingsCool ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by SavingsCool installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by SavingsCool
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by SavingsCool fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by SavingsCool samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SavingsCool, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by SavingsCool fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by SavingsCool. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by SavingsCool eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SavingsCool, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by SavingsCool fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by SavingsCool samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SavingsCool, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by SavingsCool fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by SavingsCool være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by SavingsCool fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by SavingsCool. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SavingsCool, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
december 9, 2016 07:28, december 9, 2016 07:28
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *