Ads By Selection Tools - Hvordan Fjernes Det?

 

Selection Tools er blevet klassificeret som en annoncestøttet applikation, der får penge for at distribuere materiale, som forskellige forhandlere samt andre tredjeparter kommer med. Vi har bemærket, at forskellige tilbud bliver præsenteret som Ads by Selection Tools. Annoncerne varierer lige fra tøj, sko, smykker og elektroniske enheder til beskeder fra teknisk support samt andre sikkerhedsmeddelelser. Endvidere har vi lagt mærke til, at applikationen anbefaler og viser pop-ups og bannerreklamer for nyt software. Du burde allerede være godt informeret om det at downloade programmer fra ukendte steder. Men vi vil alligevel understrege, at det er en farlig beslutning at reagere på Ads by Selection Tools. Vi har modtaget klager over denne applikation, der viser såkaldt rogue materiale, som enten har til hensigt at inficere din enhed med malware/potentielt uønskede programmer eller at stjæle dine personlige oplysninger.

Hvorfor skal du ikke stole på Ads by Selection Tools?

Selection Tools adware er en applikation, som præsenterer en masse kommercielt materiale. Den fokuserer hovedsageligt på at distribuere salgsfremmende indhold for online e-handel, men brugerne klager over, at de bliver forskrækket over sikkerhedsadvarslerne, der informerer dem om virusser på deres enhed. Teoretisk set kan brugerne støde på brugbare tilbud. Men Selection Tools præsenterer ikke noget, som du kan stole på. Programmet forklarer, at det viser tre tilbud om dagen, men vi har på fornemmelsen, at brugerne vil få vist langt flere annoncer. Ads by Selection Tools bliver omtalt som værende relevante for brugerne og de bliver vist i et vindue, som er på størrelse med en almindelig bannerreklame.

Vores største bekymring ved denne applikation er, at den ikke bringer annoncer og tilbud på ting, der er sikre og af høj kvalitet. De viste bannerreklamer kan lede hen til websider, der er under indflydelse af hackere. Det betyder, at et kort besøg på et domæne kan ende med, at din enhed bliver inficeret med en variant fra malware-kategorien. Og eftersom du allerede er inficeret med Selection Tools adware-parasitten, vil dens aktivitet gøre dig sårbar og udsætte dig for upålidelige annoncer.

Ads by Selection Tools kan komme med forskellige udtalelser om sikkerheden på din enhed og insistere på, at dit system skal repareres hurtigst muligt. Men udviklerne af programmet bruger denne taktik for enten at reklamere for sikkerhedssoftware af dårlig kvalitet eller for at sprede ondsindede infektioner. Rogue sikkerhedsværktøj er lige så slemt som alt andet malware: måske endda meget værre. Derudover kan Selection Tools Ads friste brugerne med gratis opdateringer til software eller hele operativsystemer. Et af de tilbud, som brugerne har klaget over, gik ud på at opdatere Windows Drivers.

Da dette er en adware-parasit, som gerne vil vise tilbud, der er tilpasset de individuelle behov, vil Selection Tools indsamle oplysninger om brugerne, så udviklerne ved hvilke annoncer, de skal vise. Men denne applikation bør ikke overvåge din online aktivitet. Hvis dine værdifulde oplysninger lander i de forkerte hænder, kan de i den grad blive misbrugt.

Hvorfor begynder Ads by Selection Tools at genere brugerne?

Det gør de, fordi en adware-parasit har haft held med at trænge ind i enheden. Og hvordan gjorde den det? Tja, i løbet af en installation af et gratis program har brugerne sikkert overset det punkt, der tilbød at installere Selection Tools applikationen som et ekstra program. Derfor skal du være forsigtig, så du kan afvise sådan et tilbud. Faktisk skal du aldrig gå med til at få flere applikationer, end du oprindeligt havde planer om. Hvis du gerne vil have mulighed for at gennemgå opsætningen bedre, så råder vi dig til altid at vælge en avanceret/brugerdefineret installation, for så vil du nemlig være i stand til at se flere nyttige oplysninger om applikationen. Hvis du bemærker tilbud om andre applikationer, skal du aldrig gå med til at installere dem sammen med det primære program.

Hvordan kan du standse fremvisningen af Ads by Selection Tools? Du kan følge vores nemme, manuelle fjernelsesvejledning, hvis du ikke har lyst til at bruge et anti-malwareprogram. Men et anti-malwareprogram er dog den bedste metode til at slippe af med malware. Reimage, Spyhunter vil ikke tøve med at rense din enhed.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Selection Tools

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Selection Tools, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Selection Tools

Sådan fjernes Ads by Selection Tools ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Selection Tools installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Selection Tools og relaterede parasitter såsom TDSS rootkit , Privacy Policy , FindWide , Ads By CloudScout .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Selection Tools fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Selection Tools samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Selection Tools, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Selection Tools fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Selection Tools. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Selection Tools eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Selection Tools, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Selection Tools fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Selection Tools samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Selection Tools, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Selection Tools fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Selection Tools være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Selection Tools fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Selection Tools. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Selection Tools, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by Selection Tools skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 24, 2017 07:22, august 9, 2017 06:52
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *