Ads By SpeedCheckMe - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Ads by SpeedCheckMe er irriterende popups, der forstyrrer brugernes aktivitet, når de søger på internettet. Det er et program, der tilsyneladende skulle forbedre din internetforbindelse og forbedre din søgeoplevelse. Desværre er det ikke sandt. I virkeligheden frembringer applikationen en lang række annoncer og viser dem, når du søger på internettet, hvilket ikke kun er forstyrrende, men de kan ligeledes føre til diverse infektioner.

Hvis du har bemærket Ads by SpeedCheckMe på din computer, bør du fjerne dem hurtigst muligt. Som regel kan en scanning med et anti-malware program, som for eksempel Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes løse dette problem. Hvis du gerne vil vide mere om dette adwareprogram, skal du blot læse videre i artiklen.

Om Ads by SpeedCheckMe

Ads by SpeedCheckMe bliver vist af et adwareprogram, der er designet af Virtue Interactive LTD. Der er flere typer af disse annoncer og de er typisk markeret som ”Ads by SpeedCheckMe”, ”SpeedCheckMe Ads”, ”SpeedCheckMe Deals”, ”SpeedCheckMe Coupons”, ”Powered by SpeedCheckMe”, ”Brought by SpeedCheckMe” osv. De kan blive vist, når du søger på internettet ved hjælp af Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari. Hvis du har bemærket nogle af dem på din computer, er det tegn på, at der findes et adwareprogram i din PC, hvilket ikke er særlig sikkert at have.

Ads by SpeedCheckMe er ikke kun generende. De kan ligeledes omdirigere til talrige uønskede sider, hvor din computer kan blive inficeret. Desuden kan SpeedCheckMe adware spore dine søgevaner og derefter involvere dig i andre projekter vedrørende markedsføring. Programmet kan også udvikle personliggjorte annoncer i henhold til oplysningerne angående dine søgeforespørgsler. Og som du ved, så er personliggjorte annoncer meget mere effektive, idet de har brugernes særlige behov som målsætning. Jo flere klik, du foretager på Ads by SpeedCheckMe, des flere penge vil udviklerne af adware tjene.

Du anbefales på det kraftigste at fjerne Ads by SpeedCheckMe, så snart du opdager dem i dit system. Ellers vil du udsætte både din computers sikkerhed og fortroligheden angående din private information for risiko.

Således distribueres SpeedCheckMe Adware

Ligesom de fleste adwareprogrammer distribueres SpeedCheckMe sammen med andet freeware, som du downloader fra internettet. Det er bundtet til talrige anerkendte applikationer, herunder diverse afspillere, PDF creators, download managers osv. Computerbrugere skal være mere forsigtige med disse downloads og aldrig godkende at tilføje ekstra programmer, hvis de ikke er bekendt med dem.

Mange computerbrugere begår den fejl, at de bare trykker ”Næste” eller ”Godkend” uden overhovedet at læse, hvad de godkender. De vil på den måde ende med at installere forskellige applikationer, som er indstillet til at blive installeret som standard. Du skal altid vælge en Brugerdefineret installation, og følge opmærksomt hvert et punkt for at undgå uønskede downloads. Og du skal sørge for at fravælge alle forvalgte flueben, hvis de angiver noget om at installere ekstra ukendte programmer.

Hvis din computer allerede er blevet ramt, bør du fjerne Ads by SpeedCheckMe så hurtigt som muligt. Du skal være opmærksom på, at det kan påvirke flere browsere samtidigt, så hvis du beslutter dig for at fjerne dette adwareprogram manuelt, er du nødt til at ordne alle ramte browsere separat. Du vil herunder kunne finde en vejledning til hvordan du gør det i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome samt Safari. For at løse dette problem automatisk, skal du blot scanne dit system med et anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by SpeedCheckMe

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By SpeedCheckMe, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by SpeedCheckMe

Sådan fjernes Ads by SpeedCheckMe ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by SpeedCheckMe installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by SpeedCheckMe
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by SpeedCheckMe fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by SpeedCheckMe samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SpeedCheckMe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by SpeedCheckMe fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by SpeedCheckMe. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by SpeedCheckMe eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SpeedCheckMe, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by SpeedCheckMe fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by SpeedCheckMe samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SpeedCheckMe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by SpeedCheckMe fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by SpeedCheckMe være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by SpeedCheckMe fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by SpeedCheckMe. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SpeedCheckMe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
januar 29, 2015 07:53, januar 29, 2015 07:53
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *