Ads By Stack Player - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Stack Player adwarevirus er et freeware, som du endelig ikke skal downloade. Det har til formål at vise online annoncer og tjene penge på det. Ud fra det kan man sige, at det er fuldstændigt ligesom adwareprogrammet FastoPlayer. Det er ukendte udviklere, der står bag, og der er ingen grund til at tro, at deres program er af god kvalitet.

StackPlayer adware vil kede dig med online annoncer og spore din søgning

Den slags udviklere benytter sig som regel af såkaldte pay-per-click-ordninger, og deres primære formål er at distribuere programmer af ringe kvalitet og tjene penge via deres annoncebaserede programmer (Adware: definition). StackPlayer software beskrives som et værktøj, der giver brugerne mulighed for at se film eller tv-programmer uden at skulle tænde for deres søgeapplikationer. Selvom det umiddelbart kan virke som en praktisk funktion, så har vi bemærket lignende strategier fra afspillere såsom BeansPlayer og FirePlayer.


Ads by StackPlayer

Ifølge mange internetbrugere er denne infektion ihærdig, og de fortæller, at selv scanninger med anti-malwareprogrammer, fejlsikret tilstand og andre metoder er mislykkedes. Men vi tror godt, at vi kan hjælpe dig med at slippe af med dette uønskede program. Mens mange adwareparasitter som regel viser ganske små annoncer, kan du nemt bemærke annoncerne fra StackPlayer, hvis du benytter dette program til at se film.

Når du installerer andre programmer, kan du blive tilbudt at installere dette værktøj, og du vil kunne se denne korte beskrivelse: ”StackPlayer er et annoncestøtte software og viser annoncer i løbet af din søgning online”. Det betyder, at du ikke kun vil støde på de online annoncer på programmets brugerflade, de vil konstant dukke op, når du surfer på nettet. Mange af de frembragte annoncer kan være vildledende og have til hensigt at stjæle dine personlige oplysninger (Du siger reklame, jeg siger blokér det malware). Du kan for eksempel blive udsat for falske notifikationer såsom “Update your Flash Player for Win 10” eller Urgent-issue-no38817-system.info.

Udviklerne hævder, at Stack Player kan gøre din online søgeoplevelse bedre ved at udstyre dig med de nyeste medier direkte fra dit skrivebord. Og til dette formål vil Stack Player-tilføjelsen installere en desktop-søgeknap. I starten kan denne applikation virke til at være et ret nyttigt værktøj. Men det er lige indtil du begynder at bemærke en bunke annoncer, hver gang du starter browseren, uanset hvilken hjemmeside du besøger. De fleste af annoncerne kommer fra ukendte og upålidelige kilder, som for enhver pris forsøger at vise deres salgsfremmende materiale (Hvor får adware-leverandørerne deres annoncer fra? Følg pengene).

Pågældende annoncer omfatter betegnelser såsom: ‘‘Powered by Stack Player’’, ‘‘Brought to you by Stack Player’’, ‘‘RocketTab powered by Stack Player’’, ‘‘Ads by Stack Player’’ og ‘‘Ads powered by Stack Player’’. Og det er derfor ikke vanskeligt at gennemskue, hvad der står bag fremvisningen af de irriterende popup-annoncer. Det er nemlig helt rigtigt – det er Stack Player-plugin.

Hvordan kommer Ads by Stack Player adware ind i dit computersystem

Stack Player adware er typisk bundtet med andre gratis programmer, som du kan downloade og installere fra internettet. I stedet for blot at downloade det bestemte gratis program, du gerne vil have fat på, kan du komme til at downloade hele softwarepakken uden at bemærke det. Derfor skal du være meget opmærksom på selv de mindste detaljer, når du installerer gratis programmer.

Du skal ikke overse licensaftalerne eller anden vedhæftet information. Når du har startet opsætningsguiden, skal du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation, når det er til rådighed. Disse indstillinger er meget vigtige, eftersom de giver dig mulighed for at afslutte installationen af en potentiel skadelig tilføjelse til den applikation, du er i gang med at downloade. Du skal ikke blive fristet af eventuelle værktøjslinjer osv., og den slags tilbud er tegn på, at du skal afslutte installationen.

Du skal ikke gå i panik, hvis annoncer fra Stack Player bliver vist på din computer. Programmet Stack Player er ikke blandt de meget skadelige programmer, selvom du oplever ret forstyrrende symptomer på dets infiltration, som kan blive værre. Problemet kan fjernes af et godkendt anti-malwareprogram, såsom Reimage og SpyHunter. Disse programmer vil scanne hele computersystemet og rense det, så der ikke er skyggen tilbage af Stack Player adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Stack Player

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Stack Player, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Stack Player

Sådan fjernes Ads by Stack Player ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Stack Player installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Stack Player fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Stack Player samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Stack Player, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Stack Player fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Stack Player. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Stack Player eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Stack Player, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Stack Player fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Stack Player samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Stack Player, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Stack Player fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Stack Player fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Stack Player. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Stack Player, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Stack Player fjernelse

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 12, 2018 10:43, januar 12, 2018 10:43
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *