Ads By SuperEx - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Har du bemærket, at Ads by SuperEx er indlemmet på de websider, som du besøger? Grunden til det kan være, at din browser er under indflydelse af et adwareprogram. Den slags medlemmer af den eksklusive malware-klub er ansvarlige for at reklamere for alle former for annoncer, og placerer dem på tilfældige domæner, som de inficerede computerbrugere regelmæssigt besøger. Og på grund af sådan en indtrængen kan websidernes layout skifte. Annoncerne kaldes umiddelbart noget i retning af ”Powered by SuperEx”, ”Brought to you by SuperEx” og ”Ads powered by SuperEx”. For det meste byder annoncerne på konkurrencedygtige priser fra forskellige sælgere, men det er kun en lille del af det, annoncerne ellers er i stand til. Hvis du har mistanke om, at dit computersystem er ramt af en annoncebaseret parasit, skal du fjerne den uden tøven.

Beskrivelse af SuperEx adware og programmets annoncer

Når SuperEx adware er blevet installeret, vil det gøre sit bedste for at forstyrre din søgning og indskrænke din enheds generelle effektivitet. Disse malware-varianter vil forhindre, at computerbrugerne kan udføre deres opgaver. Og man vil almindeligvis komme ud for, at systemet oftere går ned og fryser. Derudover kan SuperEx adware installere lignende infektioner i enheden for yderligere at forstyrre de normale aktiviteter. Flere potentielt uønskede programmer (PUP’er) eller lignende malware-varianter kan blive placeret i dit kontrolsystem. Der kan på hemmelig vis blive indsat upålidelige produkter, såsom optimeringsprogrammer, falske anti-malwareværktøjer, browser hijackere eller kort sagt enhver form for mistænkeligt software. Og eftersom at SuperEx adware kan være skyld i, at der trænger flere virusser ind i systemet, bør du seriøst overveje at fjerne det.

Lad os vende tilbage til emnet Ads by SuperEx. Disse annoncer dukker op adskilt fra de websider, du besøger, hvilket betyder, at der bliver åbnet nye vinduer, hvor du vil blive opfordret til at shoppe online, deltage i lotterier eller andre tvivlsomme aktiviteter. Du er heldig, hvis annoncerne leder dig hen til ordentlige domæner, som ikke har intension om at inficere dit system med virusser. Men der er altså den risiko, at du vil ende på websider, som er stødende, reklamerer for skadeligt materiale eller er fyldt med inficerede eksekverbare. SuperEx adware tjener sandsynligvis penge på at distribuere materiale, som tredjeparterne har produceret. Derfor er udviklerne af programmet ekstremt ivrige efter at vise så mange salgsfremmende bannere, vinduer og i-tekstannoncer, som de kan.

Det er på disse vilkår, at Ads by SuperEx bliver vist, men dette adware kan også tage mere hemmelige metoder i brug. Det kan bruge forskellige sporingsmetoder for at finde flere oplysninger om det inficerede offer. Cookies er meget populære filer, som placeres på harddisken, hvor de sporer brugerens online aktivitet. Derudover kan adwareprogrammet finde ud af, hvordan dets planer virker på dig. Det vil udspionere, hvordan du reagerer på Ads by SuperEx, og om din reaktion er som forventet. Et adwareprogram kan også bruge det, du kan li’/ikke kan li’ til sin fordel: nemlig til at vise mere skræddersyet annoncer, som du ikke vil kunne modstå.

Hvordan trænger SuperEx adware ind i din enhed?

SuperEx adware kan, uden din viden, blive installeret sammen med en gratis applikation, som du lige har givet adgang til dit system. Hvis du ikke var særlig opmærksom i løbet af installationsprocessen, har du nok overset, at applikationen anbefalede at installere ekstra applikationer. SuperEx blev nok beskrevet som et program, der hjælper brugerne med at finde de billigste tilbud og andre udsalg. Men man skal helst undgå den slags software. Så hvis du gerne vil finde den slags anbefalinger, skal du altid vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling til installationsprocesserne. Endvidere skal du altid læse Slutbrugerlicensaftalerne og Privatpolitikkerne, eftersom disse dokumenter vil afsløre en masse om det program, du har valgt af downloade og gøre klar til brug.

Reimage, Spyhunter og Hitman har en effektiv måde at håndtere malware-infektioner. SuperEx adware kan ikke hamle op med disse anti-malwareprogrammer, så vi opfordrer dig til at prøve dem. Kør en scanning med et af disse applikationer, og det vil oplyse dig om den nuværende situation i din enhed.

Nedenfor kan du finde vores manuelle fjernelsesvejledning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by SuperEx

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By SuperEx, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by SuperEx

Sådan fjernes Ads by SuperEx ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by SuperEx installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by SuperEx og relaterede parasitter såsom FindWide , Zwinky Toolbar , Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by SuperEx fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by SuperEx samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SuperEx, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by SuperEx fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by SuperEx. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by SuperEx eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SuperEx, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by SuperEx fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by SuperEx samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SuperEx, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by SuperEx fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by SuperEx være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by SuperEx fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by SuperEx. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by SuperEx, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by SuperEx skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 10, 2017 07:45, marts 10, 2017 07:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *