Ads By Surf Safely - Hvordan Fjernes Det?

 

Surf Safely er et adwareprogram, der er udviklet af Intriguing Apps. Det viser en lang række annoncer, når brugerne surfer på internettet, og de indeholder forskellige kuponer samt andre shopping tilbud. Disse annoncer skulle umiddelbart kunne hjælpe dig med at spare penge, men det skal du ikke tro på. Først og fremmest bliver Ads by Surf Safely vist på en ret irriterende måde. Forskellige popups, i-tekst og bannerreklamer dukker op, hver gang du surfer på internettet. Det er som sagt meget generende, for de forstyrrer din søgning. De fleste af dem dukker op på e-handel hjemmesider, såsom Amazon, Walmart og eBay, hvor de tilbyder dig at købe nogle særlige varer til bedre priser. I virkeligheden indeholder hver annonce fra Surf Safely et affilieret link, og hvis du klikker på dem, vil du hjælpe adware-udviklerne med at tjene penge.

Du vil nemt kunne genkende disse annoncer, for de kaldes som regel for ”Ads by Surf Safely”, ”Surf Safely Ads”, ”Surf Safely Deals”, Surf Safely Coupons”, ”Brought by Surf Safely” osv. Du skal aldrig klikke på nogen af dem, hvis du gerne vil værne om din computers sikkerhed, for Ads by Surf Safely støttes af tredjeparter. De vil derfor forsøge at omdirigere dig til bestemte websider, som kan indeholde trusler. Desuden kan adwareprogrammer spore dine søgninger og anvende disse data med henblik på markedsføring. Hvis du ikke har lyst til at få dit system inficeret med spyware og andre ondsindede trusler, skal du holde dig langt væk fra Ads by Surf Safely.

Surf Safely adware er højst sandsynligt trængt ind i din computer, mens du var i gang med at downloade et gratis program fra internettet. Det er bundtet med snesevis af download managers, afspillere, PDF creators osv. Men du kan faktisk nemt undgå den slags ubudne programmer. Du skal blot være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine nye applikationer. Du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation og omhyggeligt følge samtlige punkter. Hvis du bemærker, at der allerede er sat flueben ved valgfrie downloads, er det bedre, at du fjerner dem, for ellers kan du komme til at installere et eller andet irriterende, ekstra program. Det er også meget vigtigt, at du læser Vilkår og Betingelser, så du kan undgå uønskede ekstra downloads, for der oplyses som regel om dem i den slags dokumentation.

For at fjerne Surf Safely fra din computer, kan du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter eller Malwarebytes. Du skal bare huske at opgradere det til den nyeste version, så det er i stand til at finde og fjerne alle ondsindede filer. Du skal også huske at gendanne indstillingerne i de ramte browsere. Surf Safely kan tage kontrol over Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Nogle gange kan det påvirke alle disse browsere i det samme system. I det tilfælde er du nødt til at gendanne indstillingerne i hver browser separat. Nedenfor kan du finde en vejledning, der forklarer, hvordan du gør det i hver browser.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Surf Safely

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Surf Safely, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan slipper du af med Surf Safely adware

Sådan fjernes Ads by Surf Safely ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Surf Safely installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Surf Safely og relaterede parasitter såsom Surf And Keep , Ads by Surf Slide , Ads By CloudScout .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Surf Safely fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Surf Safely samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Safely, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Surf Safely fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Surf Safely. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Surf Safely eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Safely, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Surf Safely fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Surf Safely samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Safely, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Surf Safely fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Surf Safely være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Surf Safely fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Surf Safely. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Safely, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juni 18, 2016 07:46, juni 18, 2016 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *