Ads By Surf Slide - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Surf Slide er et adwareprogram, der hemmeligt kan blive installeret på din computer og forstyrre dine søgeaktiviteter. Det er en gratis applikation, der er designet til at levere annoncer med forskellige tilbud, som du kan bruge til at handle med på internettet. Men i virkeligheden indsamler det oplysninger om dine søgevaner og bruger dem derefter til at udvikle annoncer med henblik på markedsføring. Det overvåger dine vaner på internettet og frembringer annoncer i henhold til dine specifikke interesser.

Hvis du har bemærket nogle annoncer, der kaldes Surf Slide Ads, og de tilbyder forskellige rabatter, promokoder samt andre tilbud til online indkøb, er der stor sandsynlighed for, at din computer indeholder et adwareprogram. Du rådes på det kraftigste til at fjerne Surf Slide adware fra dit system uden at tøve. Det er et uønsket program, der bruges af it-kriminelle, så de kan tjene penge, hver gang der klikkes på sponsorerede links. Hvis du gerne vil vide mere om Surf Slide Ads og hvordan du fjerner dem, skal du blot læse videre.

Om Surf Slide Ads

Surf Slide Ads indeholder som sagt diverse tilbud og rabatter, som du kan bruge ved forskellige varer i online butikker eller ved bestemte tjenester, så du dermed kan spare en masse penge. Men hvis du klikker på disse annoncer, vil du desværre kun blive omdirigeret til sponsorerede websider, for det primære formål med Surf Slide adware er at reklamere for partnernes sider.

Et hav af annoncer er ikke alene meget generende, de kan også lede dig hen til ondsindede websider, hvis du klikker på dem. Surf Slide Ads kan nemlig også reklamere for upålidelige sider. Og idet programmet kan overvåge din søgehistorik, kan det så nemt som ingenting inddrage dig i anden markedsføring og endda være til fare for dine fortrolige oplysninger såvel som din computers sikkerhed. Det er endnu en god grund til at fjerne Surf Slide Ads, så snart du opdager dem.

Således distribueres Surf Slide Ads

Surf Slide adware er typisk bundtet med gratis afspillere, download managers, PDF creators osv. Dette og lignende generende værktøjer kan også være tilføjet det primære installationsprogram på nogle velkendte download-hjemmesider, herunder Softonic, CNet osv. Hvis du gerne vil undgå Surf Slide Ads, er du nødt til at være mere opmærksom, når du installerer gratis programmer fra internettet. Du skal altid læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads. Du skal også altid følge deres installationspunkter, så du kan være i stand til at afvise ekstra applikationer, hvis de er markeret til at blive installeret som standard. Hvis du gerne vil se alle bundter, skal du vælge en brugerdefineret eller avanceret installation i stedet for en grundinstallation. Det vil tage længere tid, men du vil være sikker på, at du ikke tilføjer eventuelle uønskede applikationer.

For at fjerne Surf Slide Ads kan du scanne dit system med et anerkendt anti-spyware program, som f. eks Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes. I slutningen af denne artikel kan du finde en trin-for-trin vejledning, der forklarer, hvordan du slipper af med dette adware manuelt.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Surf Slide

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Surf Slide, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Surf Slide Ads

Sådan fjernes Ads by Surf Slide ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Surf Slide installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Surf Slide og relaterede parasitter såsom Surf And Keep , Ads By CloudScout .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Surf Slide fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Surf Slide samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Slide, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Surf Slide fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Surf Slide. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Surf Slide eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Slide, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Surf Slide fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Surf Slide samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Slide, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Surf Slide fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Surf Slide være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Surf Slide fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Surf Slide. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Surf Slide, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Surf Slide fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
maj 13, 2016 07:55, maj 13, 2016 07:55
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *