Ads By Trending Articles - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Trending Articles er et reklamestøttet software fra WebSearcher. Det er en form for adware, som ud over at vise forskellige tilbud på varer giver dig mulighed for at læse foruroligende historier. Det er vigtigt at bemærke her, at hverken varerne/tjenesterne eller de spændende artikler, som Trending Articles tilbyder, vil give dig det resultat, som du regner med. Det kan da godt være, at det er en lille smule underholdende at læse dem, men til sidst vil du være godt træt af dem.

Trending Articles adware bruger JavaScript til at klistre annoncer fra tredjepart til de websider, som du besøger. Og det gør ingen forskel, hvilken browser du bruger. Trending Articles app passer til en lang række browsere, herunder Safari, Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox osv. Det er også ligegyldigt hvilket operativsystem, der er installeret i din maskine. Brugere af de mest populære operativsystemer, hvilke er Windows og Mac, har rapporteret, at de har oplevet problemer med Trending Articles.

Trending Articles programmet har to funktioner. Den første er åbenlys. Den omfatter visning af tredjeparts annoncer, hvilke kan være markeret som ‘‘Ads by Trending Articles’’, ‘‘Powered by Trending Articles’’, ‘‘Brought to you by Trending Articles’’ osv. Disse annoncer vises som regel som popup-vinduer, men de kan også befinde sig på den side, du besøger, hvor de fylder det øverste eller nederste af siden, eller et af hjørnerne for den sags skyld. De kan også præsenteres for dig i form af de skrækkelige bannerreklamer, der fylder hele vinduet. En sådan parade af svindelannoncer bruger en stor del af computerens CPU og RAM, hvilket gør din browser sløv og det generelle system langsommere.

Den anden funktion, som Trending Articles er i besiddelse af, er mere stiltiende. Den omfatter sporing af din søgehistorik, som den deler med tredjepart. Men værre endnu er det, at de domæner, som Ads by Trending Articles omdirigerer webtrafik til, er meget upålidelige og for det meste inficeret med ondsindede koder.

Trending Articles er en mindre applikation, som ofte er vedhæftet installatøren i det primære program, såsom en media player, et fil-konverteringsprogram, video-codec osv. PUP’er (potentielt uønskede programmer) bliver typisk tilføjet gratis programmer, for at det primære program kan være gratis. Når du derfor downloader og installerer en gratis applikation fra internettet, skal du ikke være ligeglad med dette faktum, men udføre installationen i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Disse indstillinger oplyser klart og tydeligt om alle PUP’er og giver dig mulighed for at fjerne dem fra installatøren.

Reimage, SpyHunter og Malwarebytes er perfekte, automatiske værktøjer, som man kan bruge til at fjerne malware som Trending Articles PUP med. Disse anti-malware programmer finder hurtigt enhver malware-trussel og fjerner den tillige med dens poster i registreringsdatabasen og dens tilbageværende filer. Du kan også benytte den manuelle Trending Articles adware fjernelsesvejledning, som beskrives nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Trending Articles

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Trending Articles, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Ads by Trending Articles ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Trending Articles installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Trending Articles
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Trending Articles fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Trending Articles samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Trending Articles, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Trending Articles fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Trending Articles. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Trending Articles eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Trending Articles, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Trending Articles fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Trending Articles samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Trending Articles, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Trending Articles fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Trending Articles være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Trending Articles fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Trending Articles. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Trending Articles, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
september 1, 2016 07:33, september 1, 2016 07:33
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *