Ads By UniDeals - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
Andre navne: Ads by UniDDeAAlsi, UniDeaalsa ads, UniDeeallsi, UeniDeealsa
 

UniDeals er et adwareprogram, der viser en lang række annoncer og forstyrrer den almindelige søgning på internettet. Det påvirker Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, og giver brugerne vanskeligheder, når det drejer sig om at fjerne det. Det er nemmest at fjerne UniDeals ved at køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes. Du må ikke glemme at opdatere dit sikkerhedsværktøj til den seneste version først, så du kan være sikker på, at det kan finde og fjerne alt. I slutningen af denne artikel kan du ligeledes finde en vejledning, der forklarer, hvordan man fjerner UniDeals manuelt. Men lad os først og fremmest tale om, hvilke hensigter dette adware har samt hvilke problemer det giver brugerne.

Om UniDeals Adware

UniDeals adware er udviklet til at reklamere for sponsorerede websider. Det trænger som regel ind i computerne bundtet med andre programmer. Når det først er inde i systemet, sporer det din søgehistorik og frembringer annoncer i henhold til dine seneste søgeforespørgsler. Det betyder helt enkelt, at du højst sandsynligt vil blive interesseret i Ads by UniDeals, idet de kan tilbyde dig nogle rigtig gode tilbud på varer, som du for nyligt har søgt på, eller du kan få tilbudt diverse rabatter. Men hvis du klikker på dem, vil du bemærke, at de faktisk kun omdirigerer dig til kommercielle websider. Disse websider er sponsorerede, og udviklerne af UniDeals bliver betalt for at reklamere for dem.

En anden ting du bør være opmærksom på er, at Ads by UniDeals kan omdirigere dig til usikre websider, som kan forårsage problemer vedrørende sikkerheden. Du kan faktisk få dit system inficeret med spyware samt andre farlige trusler, hvis du besøger de sider. Adwareprogrammet kan tillige gøre din computers ydeevne langsommere ved at opbruge dit systems ressourcer. Det er en anden grund til at fjerne UniDeals adware fra din computer, så snart du bemærker dets aktivitet.

Således Distribueres UniDeals

UniDeals er for det meste bundtet med gratis programmer fra internettet, så for at undgå det, er du nødt til at være mere forsigtig med, hvad du downloader, og tillige være opmærksom på, om softwareprogrammet indeholder bundter. Du skal sørge for at vælge en Brugerdefineret installation, og følge hvert punkt meget omhyggeligt, så du ikke overser nogle valgfrie downloads, der er afkrydset på forhånd. Du skal aldrig godkende at installere applikationer, som du ikke kender. Og du skal ligeledes være mere forsigtig, når du søger på internettet, og aldrig klikke på tilfældige popups eller ukendte links. Dette vil hjælpe dig med at undgå en masse potentielt uønskede programmer.

Hvis dine browsere allerede er ramt, skal du fjerne Ads by UniDeals så hurtigt som muligt. Som vi allerede har været inde på, vil det være meget nyttigt at scanne din computer med et pålideligt anti-spyware værktøj. Hvis du gerne vil fjerne adwareprogrammet manuelt, skal du se efter alt, der har relation til dette adware i programlisten, som du finder i Kontrolpanelet. Nulstil derefter indstillingerne i alle browserne, der er ramt. Følg vejledningen herunder, som giver en mere detaljeret beskrivelse.

Sådan fjernes UniDeals

Sådan fjernes Ads by UniDeals ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by UniDDeAAlsi installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til UniDeaalsa ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af UniDeeallsi fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med UniDeeallsi samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med UeniDeealsa, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse UniDeaalsa ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner UniDeeallsi. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af UeniDeealsa eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by UniDeals, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse UniDeeallsi fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med UeniDeealsa samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by UniDeals, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by UniDeals

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By UniDeals, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Ads by UniDeals fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
april 3, 2015 08:32, april 3, 2015 08:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *