Ads By WinOff - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

WinOff er et adwareprogram, der er udviklet af Softmaking srl. Dette selskab er kendt for en anden mistænkelig applikation, nemlig søgeudbyderen search.golliver.com. Normalt er begge programmer bundtet med hinanden, men de kan ligeledes påvirke browsere separat.

Når WinOff er inde i systemet, udvikler det en lang række annoncer og viser dem, når du surfer på internettet. Hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til en af WinOff partnernes sider. Formålet med dette program er at forbedre trafikken til visse sider samt øge deres sideplacering i søgeresultaterne. Men nogle af annoncerne kan omdirigere computerbrugerne til potentielt farlige websider og udgøre en risiko for, at systemet bliver inficeret. Desuden er WinOff også berygtet for problemer vedrørende krænkelse af fortrolige oplysninger.

Det anbefales at fjerne Ads by WinOff enten ved hjælp af et pålideligt anti-malware program, f. eks Spyhunter eller StopZilla, eller ved at følge vejledningen angivet nedenfor denne artikel.

Om Ads by WinOff

WinOff sigter normalt efter computerbrugere, som befinder sig i Italien. Hvis du besøger den officielle webside (winoff.net), vil du kunne se, at informationen på websiden præsenteres på italiensk. Efter installation foretager programmet nogle ændringer i indstillingerne i dine browsere. Det kan tage kontrol over Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og endda Safari, så selv Apple brugere er ikke beskyttede.

Det første du vil bemærke, og som fortæller dig om WinOffs tilstedeværelse, er en bunke annoncer, der vises, når du søger på internettet. De er markeret med tekst såsom ”Ads by WinOff”, ”WinOff Ads”, ”brought by WinOff” osv. Nogle af disse annoncer er ganske tiltrækkende, idet de indeholder diverse indkøbsrelaterede tilbud, tilbyder rabatter osv. Men når du klikker på dem, vil du desværre kun blive omdirigeret til WinOff partnernes websider. I værste tilfælde vil du ende med at besøge ondsindede sider og få dit system inficeret.

Du skal være opmærksom på, at WinOff ligeledes kan krænke dit privatliv ved at overvåge dine søgevaner. Det kan få fat på oplysninger om din søgehistorik, søgeforespørgsler, IP adresse osv. Det er yderligere grund til at holde dig væk fra WinOff.

Således distribueres WinOff

Som vi allerede har været inde på, så har WinOff en officiel hjemmeside. Programmet kan downloades derfra. Men det er som regel ikke sådan det sker. Den mest almindelige måde til infiltration af dette adware er sammen med andet freeware. Det er bundtet med gratis musikafspillere, PDF creators, download managers osv.

Hvis du gerne vil undgå WinOff, skal du være opmærksom på, hvad du downloader fra internettet. Du skal altid vælge en Brugerdefineret installation, og dermed følge alle installationspunkter. Hvis du bemærker nogle ekstra programmer, som følger med hovedsoftwareprogrammet, skal du ikke godkende installationen af programmer, som du ikke kender.

For at fjerne Ads by WinOff, kan du benytte vejledningen nedenfor denne artikel eller køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program. Og du skal huske at opgradere dit anti-malware program til den seneste version, så du kan være sikker på, at du får det meste ud af det.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by WinOff

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By WinOff, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by WinOff

Sådan fjernes Ads by WinOff ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by WinOff installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by WinOff
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by WinOff fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by WinOff samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by WinOff, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by WinOff fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by WinOff. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by WinOff eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by WinOff, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by WinOff fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by WinOff samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by WinOff, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by WinOff fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by WinOff fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by WinOff. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by WinOff, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by WinOff fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
maj 20, 2015 09:11, maj 20, 2015 09:11
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *