Adskpak.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Adskpak.com redirect virus har været aktiv siden november 2014, og brugerne har rapporteret, at den er en af destinationslinkene for omdirigering. Der vil uden advarsel forekomme gentagende url-viderestilling, og man vil således få præsenteret alle mulige former for bedrageriske websider, såsom phishing-svindel. Popcornvod.com virus ligner den, da den også er et af de domæner, der erstatter brugerens besøgte domæner uden at give besked om det inden. Adskpak.com websidens trafik (What is website traffic?) er steget markant siden maj. Derfor har den formået at blive den 6,36 mest besøgte webside. Det er klart, at man for det meste ikke besøger dette tilbagevendende domæne med vilje.

Adskpak.com svindel-websiden er tegn på en malware-infektion

Man har bemærket, at næsten 700 websider indleder omdirigering til denne annoncestøttede webside. Og desværre vil domæner, såsom Magicangel.px (mistænkt for phishing (What is phishing?) også videresende folk til Adskpak.coms inficerede domæne.

Adspak.com redirect virus

Brugere har oplyst, at det er en annonce-webside med url-omstilling, der indlemmer pornografisk indhold. WalletFriends er endnu en mistænkelig adware-parasit, der sigter efter at vise stødende, voksenorienterede annoncer. Man har også evalueret, at denne webside er mistænkelig og muligvis indeholder risikabelt materiale. Derfor rådes brugerne til at sikre sig, at de har det bedste antivirus software installeret.

Som vi allerede har nævnt, så er der utrolig mange websider, der omdirigerer folk til Adskpak.com virus. Og dette domæne sigter hovedsageligt efter computerbrugere i USA. Dog bør brugere i Brasilien, Tyskland, Indien og Mexico også være forsigtige. Når de først står ansigt til ansigt med denne infektion, vil dette mistænkelige, annoncebaserede domæne omdirigere dem til websider, såsom Click.smytrafficfilter.com, Tq.yawsa.com, Weedlio.com og Clickppcbuzz.com. Ingen af dem virker pålidelige og de kan sandsynligvis finde på at overføre malware-infektioner. I nogle tilfælde kan brugerne blive introduceret for svindel forklædt som teknisk support, såsom Microsoft.windowssupport0901.online pop-up.

Hvis man prøver at gå ind på det malwarefyldte Adskpak.com domæne, vil man blive sendt videre til Capital-adv.com, som skulle være en webside, der bruges til at spore webtrafik og sikrer deres annoncører god kvalitet. Man kan komme i kontakt med svindlerne bag dette fupnummer på e-mailadressen Bizdev@cpx24.com. Og det kan meget vel være, at reklamenetværket CPX24 er ansvarlig for den uhensigtsmæssige omdirigering til Adskpak.com virus.

Endvidere har vi fundet ud af, at der er nogle reklameselskaber, som også viser annoncer via Adskpak.com popup. F. eks vil Adf.ly, PopCash, Sh.st, AdSupply og Propeller Ads Media indlemme deres salgsfremmende materiale på den undersøgte webside. Vi har bemærket, at disse specifikke reklameselskaber er involveret i mange browser hijackere og adware-parasitter (Adware meaning?). Vi har ligeledes fundet ud af, at der reklameres for denne webside på sociale netværk såsom Facebook og Twitter. Derudover tyder det også på, at email-tjenester er en af de mulige destinationslinks for omdirigering.

Der må være en grund til, at denne mistænkelige webside bliver vist for brugerne. En af de mest overbevisende forklaringer er, at brugernes computer er inficeret med en adware-parasit, som udløser Adskpak.com redirect virus. På den anden side kan man også automatisk blive overført til denne uvelkomne webside, hvis man har for vane at besøge ukendte og mistænkelige domæner. Hvis du gerne vil beskytte dine personligt identificerbare oplysninger (PII meaning), så foreslår vi, at du fjerner malware-truslerne hurtigst muligt.

Hvordan sætter man en stopper for omdirigering?

Der er flere ting man kan gøre, for at operativsystemet kan fungere ordentligt. For det første skal man ikke besøge domæner, der evt. hoster exploit kits eller indleder omdirigering til ukendte websider. Hvis man ikke ved, hvilke websider er ansvarlige for uhensigtsmæssig url-viderestilling, skal man blot tjekke websidens troværdighed. Men det er dog ikke altid nok. Sikkerhedseksperter understreger, at selv lovlige domæner kan være kapret af hackere.

Ikke desto mindre kan man forhindre, at operativsystemet bliver inficeret. Man skal altid have et anti-malwareprogram i sit operativsystem. Man bør regelmæssigt køre scanninger med Reimage, så enheden så vidt muligt kan køre uden problemer. Derudover skal man vælge en avanceret/brugerdefineret installation for freeware, og man skal aldrig erhverve sig programmer, der hemmeligt kan være ude på at inficere enheden med malware. Programpakker er tit og ofte grunden til de ekstremt mistænkelige aktiviteter.

Vi er ikke klar over, hvilken adware-parasit medfører omdirigering til denne webside. Men vi råder vores besøgende til at tjekke i deres Kontrolpanel, om der skulle være nogle mistænkelige applikationer. Fjern alle de uønskede værktøjer ved hjælp af vejledningen herunder.

Sådan fjernes Adskpak.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Adskpak.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Adskpak.com virus og relaterede parasitter såsom Skype Virus , HoistSearch.com virus , Searchult.com virus , Mans-find.org virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Adskpak.com virus fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Adskpak.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Adskpak.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
september 22, 2017 09:23, september 22, 2017 09:23
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *