Adsrvmedia Adware - Hvordan Fjernes Det?

 

Adsrvmedia er en reklamestøttet applikation. Denne form for software trænger lydløst ind i computeren og konfigurerer systemet til at vise reklamer uden at blive forstyrret af ad-blockere og andre lignende programmer, som det har deaktiveret (til formålet). Den slags generende applikationer bruger en masse af systemets ressourcer, og de er vanskelige at fjerne.

Om Adsrvmedia Adware

Adsrvmedia adware er en browserudvidelse, der påvirker en række webbrowsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari osv. Men det er også et rogue program, som er i stand til at foretage systemændringer, såsom at tilføje dårlige systemfiler og ødelagte nøgler i registreringsdatabasen. Sidstnævnte gøres, for at fjernelsen af denne applikation kan forhindres. Adsrvmedia tilføjelsen viser forskellige tilbud, såsom softwareopdateringer (f. eks til Java og Flash Player), og reklamerer for diverse andre produkter, der er skræddersyet til den enkelte bruger. Til sidstnævnte formål injicerer denne plug-in cookies i din webbrowser, så den kan sporer dine søgevalg, såsom søgeord, regelmæssigt besøgte websider osv. Det er vigtigt at nævne, at de annoncer, som du får vist, tilhører tredjepart og er udviklet i henhold til de sporede data, som adwareprogrammet har leveret til pågældende tredjepart.

Hvis du læser Fortrolighedspolitikken ved Adsrvmedia, vil du opdage, at det ikke interesserer sig for sikkerheden og indholdet af de annoncer samt de domæner, de omdirigerer dig til. Den slags ulovlige annoncører som Adsrvmedia kan og vil ikke garantere for sikkerheden på de domæner, der tilhører tredjepart. Det er blevet rapporteret, at Adsrvmedia indeholder følgende adresser i adresselinjen: Cdn.adsrvmedia.net, Ads.adsrvmedia.net og Adsrvmedia.adk2.net. Du skal ikke have noget at gøre med disse annoncer, og fokusér på at få fjernet denne adwareprogram, der viser dem, og på computerens generelle sikkerhed.

Hvordan trænger Adsrvmedia adware ind i din computer?

BRApp, CinemaP-1.4, CompareToOptimize er applikationer, der højst sandsynlig distribuerer Adsrvmedia. Dette PUP (potentielt uønskede program) bliver også tit distribueret via populære downloads, såsom forskellige media players eller download managers. Faktisk kan enhver gratis applikation, som du downloader og installerer fra internettet, muligvis indeholde Adsrvmedia som en ekstra installation. Derfor skal du overveje dine installationsvaner. Installation er ikke blot et klik på Næste knappen. Du er nødt til at vælge fremgangsmåden med omhu, så du kan værne om dit computersystem. Vælg en avanceret/brugerdefineret indstilling, og fravælg de applikationer, som du ikke har brug for og ikke ønsker at have på din computer.

Spyhunter, Reimage eller Hitman hjælper med at bekæmpe det egentlige malware, der befinder sig i dit computersystem, samtidig med at de leverer real-time beskyttelse. Det er helt konkret det bedste valg, hvis du støder på Adsrvmedia PUP i dit computersystem. Manuel fjernelse er også en løsning. Den benyttes typisk af erfarne brugere og udelukkende med henblik på at fjerne det bestemte, uønskede program. Nedenfor denne artikel kan du finde vejledningen til den manuelle fjernelse af Adsrvmedia adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Adsrvmedia Adware

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Adsrvmedia Adware, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Adsrvmedia Adware

Sådan fjernes Adsrvmedia Adware ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Adsrvmedia Adware installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Adsrvmedia Adware og relaterede parasitter såsom Lollipop adware , Infolinks Adware .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Adsrvmedia Adware fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Adsrvmedia Adware samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Adsrvmedia Adware, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Adsrvmedia Adware fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Adsrvmedia Adware. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Adsrvmedia Adware eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Adsrvmedia Adware, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Adsrvmedia Adware fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Adsrvmedia Adware samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Adsrvmedia Adware, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Adsrvmedia Adware fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Adsrvmedia Adware være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Adsrvmedia Adware fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Adsrvmedia Adware. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Adsrvmedia Adware, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 18, 2016 09:25, juli 18, 2016 09:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *