Amazon Mini Saver - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Amazon Mini Saver er endnu et adwareprogram med et interessant navn. Det er udviklet af Nero, og udviklerne hævder, at denne applikation vil forbedre brugernes søgeoplevelser ved at forsyne dem med særlige tilbud og rabatter, når de besøger e-handel websider, såsom Amazon og eBay. Men alle disse annoncer er ubrugelige, for de kommer fra tredjeparterne. Hvis du klikker på en af de annoncer, vil du blive omdirigeret til tredjeparternes websider, som kan være inficeret. Og det er ikke kun disse skadelige handlinger, som Amazon Mini Saver udfører. Det sporer også dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler og mest besøgte websider. Disse oplysninger bliver derefter sendt videre til tredjeparterne, så de kan tilpasse annoncerne i henhold til dine vaner og gøre dem mere interessante i dine øjne. Dette adware kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program), og du skal ikke beholde det på din computer.

Amazon Mini Saver er som regel bundtet med andre gratis programmer, som man kan finde på internettet. Hvis du gerne vil undgå denne skadelige applikation, skal du være opmærksom på installationen af freeware. Du skal ikke springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installation. Og hvis du har tid til det, så bør du læse alle vilkår og betingelser, så du kan være sikker på, at der ikke bliver installeret et uønsket program. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, så scan den med et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Spyhunter eller Reimage – det vil automatisk fjerne Amazon Mini Saver. Hvis du gerne vil gøre det manuelt, kan du følge vores fjernelsesvejledning herunder.

Sådan fjerner man Amazon Mini Savers primære komponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Åbn Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgefeltet, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Amazon Mini Saver og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg, at du fjerner Yontoo, Webcake samt alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Reimage kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Amazon Mini Saver fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Værktøjslinjer og Udvidelser igennem, og fjern alt, der har relation til Amazon Mini Saver samt elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af Amazon Mini Saver fra Firefox

 1. Indtast about:addons på web-adresselinjen.
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har relation til Amazon Mini Saver samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan også efter eget valg nulstille Firefox: åbn Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Og Nulstil Firefox.

Fjernelse af Amazon Mini Saver fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions på web-adresselinjen.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Amazon Mini Saver. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan efter eget valg indtaste chrome://settings på web-adresselinjen, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Amazon Mini Saver

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Amazon Mini Saver, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
januar 16, 2017 07:35, januar 16, 2017 07:35
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *