Antivirus Defender 2015 - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Rogue Anti-Spyware
 

Antivirus Defender 2015 er et falsk antivirus program, der efterligner funktioner som ved et anerkendt sikkerhedsværktøj, og forsøger at overbevise computerbrugerne til at købe den fulde version. Du skal ikke gå i den fælde, for du vil uden grund miste dine penge. Det anbefales på det kraftigste at fjerne Antivirus Defender 2015, så snart du opdager det i dit system. Kør en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program, for eksempel Spyhunter og bliv fri for denne trussel umiddelbart efter opdagelsen.

Om Antivirus Defender 2015

Antivirus Defender 2015 kører en falsk scanner og lader som om den leder efter infektioner på din computer. På få øjeblikke udvikler den en liste med infektioner, der formodentlig blev fundet i dit system. Programmet refererer til dem som alvorlige problemer, der skader din computer, og anbefaler dig at købe en fuld version af Antivirus Defender 2015, for at fjerne dem. Hvis du betaler for det, vil du desværre ikke løse noget problem. Det er en nytteløs betaling, eller med andre ord, du vil bare overføre pengene til cyber kriminelle. Desuden vil du afsløre dine kreditkort oplysninger for svindlere, så du kan ligeledes forvente andre problemer.

Du skal være opmærksom på, at listen med infektioner (talrige Trojanere, warms, kodeordstyve osv.), som Antivirus Defender 2015 viser, er fuldstændig forfalsket. Enten findes disse trusler slet ikke eller de er kun tilfældige filer, som ikke skader dit system. Hvis du faktisk fjerner nogle af dem, kan du endda skade din computers ydeevne. Det er tydeligt, at Antivirus Defender 2015 ikke er et program, som man kan stole på, og du bør fjerne det hurtigst muligt.

Således distribueres Antivirus Defender 2015

Antivirus Defender 2015 kan trænge ind i dit system på flere måder. Det kan blive installeret som en opdatering for din Flash Player, Java eller anden applikation. Det kan også komme ind i din PC via spam e-mails, vildledende popup-annoncer osv. Du skal sørge for ikke at downloade noget mistænkeligt software på din computer, aldrig at åbne vedhæftninger ved e-mails fra ukendte afsendere samt generelt være mere forsigtig, når du søger på internettet. Hold dig væk fra websider, der er fyldt med annoncer og beskeder om, at du har vundet noget. Det kan beskytte dit system mod at downloade ondsindede applikationer.

Gode antivirus og anti-malware værktøjer spiller også en væsentlig rolle for din computers beskyttelse. Du skal huske, at de altid skal være opdaterede. Hvis dit system allerede er ramt, skal du fjerne Antivirus Defender 2015 snarest muligt. Download et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter og løs dette problem automatisk.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Antivirus Defender 2015

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Antivirus Defender 2015, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
februar 20, 2015 09:24, februar 20, 2015 09:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *