ArcadeCake - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

ArcadeCake er helt bestemt en applikation, som ikke bør være installeret på din computer. Det er opført som adware, fordi når programmet først er installeret, vil det vise forskellige annoncer i alle dine browsere. Annoncerne er ikke alene generende, de er også ondsindede, så derfor skal du ikke beholde denne applikation på din computer, for du kan få nogle alvorlige problemer med din it-sikkerhed.

Hvis du ikke er sikker på, om din computer er inficeret med ArcadeCake eller ej, kan du nemt finde ud af det, idet annoncerne, der vises af ArcadeCake, som regel har et slogan, såsom ”Ads by ArcadeCake” eller ”Brought to you by ArcadeCake”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt afgjort inficeret, og du er nødt til at gøre ved sagen.

Det er nemmest at fjerne ArcadeCake ved at downloade et troværdigt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil omgående finde og fjerne virussen. Hvis din computer er inficeret med nogle andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem. Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware applikationer efter eget valg.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du også slippe manuelt af med ArcadeCake. Det kræver dog, at du udfører flere punkter. For at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin ArcadeCake manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Prøv at fuldføre alle punkter korrekt, for kun således vil du være i stand til at fjerne ArcadeCake selv.

Skulle du støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om ArcadeCake og programmet specifikke funktioner.

Om ArcadeCake adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige browsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome og Internet Explorer. Selvom applikationen virker til at kunne være til nytte og hjælpe dig med at finde og spille de nyeste flash spil i din browser, så passer det ikke.

Når ArcadeCake først er blevet installeret, vil det vise tonsvis af annoncer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes åbnes en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i en af dine browsere.

Annoncerne, der vises af ArcadeCake, dukker normalt op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal endelig ikke falde for det fupnummer, for tilbuddene er for det meste falske og prøver simpelthen bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres ArcadeCake adware

Din computer kan blive inficeret med dette adware, blot ved at du downloader og installerer noget freeware, såsom en media player eller download manager. Så hvis du gerne vil undgå at blive inficeret med ArcadeCake, skal du være meget opmærksom på installationen af freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation. Således vil du være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage de nødvendige ændringer. Du skal ikke godkende, at der bliver installeret ekstra software ved siden af, hvis du ikke kender det.Automatiske fjernelsesværktøjer til ArcadeCake

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ArcadeCake, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af ArcadeCake Ads

Sådan fjernes ArcadeCake ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom ArcadeCake installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ArcadeCake
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af ArcadeCake fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med ArcadeCake samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ArcadeCake, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse ArcadeCake fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner ArcadeCake. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af ArcadeCake eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ArcadeCake, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse ArcadeCake fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med ArcadeCake samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ArcadeCake, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man ArcadeCake fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde ArcadeCake være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse ArcadeCake fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på ArcadeCake. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ArcadeCake, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel ArcadeCake fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 23, 2015 10:12, september 23, 2015 10:12
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *