Attentie! Uw Webbrowser Wordt Geblokkeerd Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus er en browser hijacker, som viser en falsk advarselsmeddelelse om, at din computer er blevet blokeret, fordi du har været involveret i illegal aktivitet. Den anklager computerbrugerne for at have distribueret diverse pornografisk eller ophavsretligt beskyttet indhold, og beder dem om at betale en bøde på $300. Du skal være opmærksom på, at det er en falsk besked, som er udviklet til at stjæle dine penge, så du skal ikke tage den for gode varer.

Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus kan påvirke din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome browser. Den gør det umuligt for dig at lukke vinduet, åbne et andet faneblad eller nyt vindue i din browser. Meddelelsen benytter ligeledes navnet på en juridisk institution, såsom FBI eller det lokale politi, samt deres logo for at virke mere troværdig. Du skal vide, at den intet har at gøre med disse institutioner, så du skal ikke have tillid til den.

Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus beder dig om at foretage betalingen ved hjælp af MoneyPak betalingssystemet, der er legitimt. Men du skal imidlertid være klar over, at ingen juridisk institution ville benytte den slags metode til opkrævning af bøder. Desuden ville politiet aldrig blokere din computer, hvis du bryder loven. Udviklerne af Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus benytter denne metode, fordi transaktionerne ved brug af MoneyPak kan ikke annulleres, og det vil være vanskeligt at spore dem, som modtager pengene.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du fjerner Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus fra din computer, så snart du opdager den på din PC. Nedenfor bringer vi en vejledning til fjernelsen af denne generende browser hijacker.

Særlig fjernelsesvejledning for Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus

  1. Åbn din Jobliste (Ctrl+Shift+Esc)
  2. Klik på Processer. Klik på ”Vis processer fra alle brugere”.
  3. Find din webbrowsers proces, venstre-klik på den for at markere den og klik på ”Afslut proces”. Bekræft, at du gerne vil afslutte denne proces, hvis Jobliste beder dig om det.
  4. Dit browservindue skulle være lukket nu.

Scan dit system med et anerkendt anti-spyware program, f. eks spyhunter eller Hitman. Og sørg for, at du har den nyeste version af dit anti-spyware program, så det kan finde alle trusler.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Attentie! Uw Webbrowser Wordt Geblokkeerd Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
maj 18, 2015 14:54, maj 18, 2015 14:54
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *