BasementDuster - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

BasementDuster kan umiddelbart virke som en nyttig applikation, men det er blot endnu et ondsindet program, som du ikke bør beholde på din computer. Det kategoriseres officielt som adware, hvilket betyder, at når det først er inde i systemet, vil det vise forskellige slags annoncer. Annoncerne er ikke alene generende, de er også ondsindede, så derfor skal du fjerne BasementDuster fra din computer så hurtigt som muligt.

BasementDuster kan fjernes enten manuelt eller automatisk, så du skal bare vælge den metode, der passer dig bedst. Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser, såsom BasementDuster, anbefaler vi den automatiske metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derpå køre en scanning af alle gemte filer på din harddisk. Et af disse programmer skulle straks kunne finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og hvis dit system er inficeret med andre lignende infektioner, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne BasementDuster manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin BasementDuster manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne BasementDuster selv.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om BasementDuster og dets specifikke funktioner.

Om BasementDuster adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari.

Hvis din computer er inficeret med BasementDuster, vil der blive vist alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce vedhæftet.

En anden uønsket egenskab ved BasementDuster er dataindsamling. Når det befinder sig i dit system, vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider eller endda din IP adresse og e-mail adresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede oplysninger, og dermed bliver de mere interessante og relevante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med BasementDuster, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

BasementDuster kan beskrives som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Facebook og Google ads, benytter de adware som dette til at fremme deres websider og skabe trafik til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder BasementDuster installeret på din computer, vil diverse hackere og svindlere være i stand til at nå dig direkte i din browser hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres BasementDuster adware

BasementDuster malware spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med forskellige freeware programmer, der kan downloades fra internettet. Så hver gang du downloader et lille, gratis program fra en tvivlsom webside, er der risiko for, at BasementDuster vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware og din computer skal altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.

at id=ExtensionAll h2=”Manuel fjernelse af BasementDuster Ads”]

Automatiske fjernelsesværktøjer til BasementDuster

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom BasementDuster, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel BasementDuster fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
december 24, 2015 11:33, december 24, 2015 11:33
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *