BetterSurf Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Hvis du ser BetterSurf popups, når du bruger Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, betyder det, at dit system er blevet inficeret med et potentielt uønsket program. Applikationen fremhæver nogle ord på websiderne, når som helst du søger på internettet. Hvis du kører over dem med musen, vil BetterSurf popups komme frem.

Hver meddelelse indeholder et link til en kommerciel webside, og hvis du klikker på det, vil du komme til at besøge den side. Det er på den måde, at programmet annoncerer for tilknyttede/affiliate sider og øger deres trafik. Selvom BetterSurf popups ikke har forbindelse til virusser, komplicerer disse in-text annoncer computerbrugeres arbejde. Desuden har din computer større risiko for at blive inficeret med alvorligt malware. BetterSurfs meddelelser kan lede dig til forskellige forvanskede eller ondsindede websider fulde af trusler, hvor dit system kan blive angrebet af trojanere, ransomware eller andre virusser.

Den mest populære måde, hvorpå adware bliver infiltreret computersystemer, er ved hjælp af gratis programmer. De kan følge med gratis musik afspillere, PDF creators og lignende applikationer, der er gratis. Det er blevet bemærket, at BetterSurf popups følger med 1ClickDownloader, Yontoo, Superfish, FBPhotoZoom, osv. For at undgå, at den slags programmer bliver tilføjet automatisk, bør du holde godt øje med, hvad du downloader, og læs omhyggeligt installationsvejledningen. Den vil informere om enhver ekstra applikation, der følger med hovedsoftwaren. Hvis du ikke ønsker, at de bliver installeret, skal du fjerne tjekboksene ved siden af disse ubekendte titler.

Brug et anerkendt anti-spyware program, for at slette BetterSurf fra din computer. Skan dit system med Spyhunter, hitman eller andet lovligt værktøj. Glem endelig ikke at opgradere det til dent nyeste version, for at du kan være sikker på den bedste opsporing og fjernelse af uønskede programmer. Manuel fjernelse af BetterSurf popup er til rådighed herunder:

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne BetterSurf popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter BetterSurf og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af BetterSurf popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til BetterSurf og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af BetterSurf popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til BetterSurf og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af BetterSurf popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner BetterSurf. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til BetterSurf popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom BetterSurf Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juli 23, 2014 06:46, juli 23, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *