BiggestDeals - Hvordan Fjernes Det?

 

Er du på det seneste begyndt at støde på annoncer fra BiggestDeals i en af dine browsere? Det betyder nemlig, at din computer er inficeret med BiggestDeals og du bør løse dette problem med det samme. Adwareprogrammer trænger hemmeligt ind på computeren og viser diverse annoncer i browserne, mens brugerne søger på internettet. Annoncerne er ikke alene generende og forstyrrende, de er også ondsindede. Så hvis du beholder BiggestDeals installeret på din computer, kan det ende med alvorlige skade i dit system, tab af personlige oplysninger eller du kan endda blive snydt og bedraget.

Adware ligesom BiggestDeals kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere og hurtigere at benytte den automatiske metode, så derfor anbefaler vi dig at vælge den fremgangsmåde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din PC med det. Det skulle kunne finde og fjerne virussen med det samme. Hvis dit system er inficeret med andre virusser, vil det også fjerne dem. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Du kan dog også fjerne BiggestDeals manuelt. Men den proces kræver en særlig ekspertise, så hvis du er nybegynder udi it-sikkerhed, kan det hjælpe dig at se nærmere på vores trin-for-trin BiggestDeals manuelle fjernelsesvejledning (som du finder i slutningen af denne artikel). Hvis du formår at fuldføre alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne BiggestDeals af dig selv. Vær opmærksom på, at hvis du ikke fjerner dette adware ordentligt, er der en stor risiko for, at det vil vende tilbage en dag, så vær ekstremt grundig.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Du kan få yderligere information om de bestemte funktioner ved BiggestDeals, ved at læse videre i denne artikel.

Om BiggestDeals adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige browsere, såsom Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer eller selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer af alle mulige slags, herunder pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Når som helst vil der ligeledes kunne blive åbnet en ny fane eller et vindue indeholdende en annonce i din browser.

Annoncerne, der vises af BiggestDeals, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer eller tjenester til favorable priser. Men selvom annoncerne virker ret attraktive, kan vi ikke anbefale dig at klikke på dem. De fleste er falske, og hvis du klikker på dem, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt ejes af forskellige it kriminelle, såsom hackere eller scammere.

biggestdeals

Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Dette skyldes, at BiggestDeals fungerer som et reklamenetværk for it kriminelle. Da de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder BiggestDeals på din computer, kan it kriminelle hver dag nå dig direkte i din browser, hvilket er ret farligt.

Således distribueres BiggestDeals adware

Din computer kan blive inficeret med BiggestDeals blot ved at du downloader og installerer gratis software fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en media player eller PDF generator fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at BiggestDeals vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal dit system altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program, og du skal ikke downloade software fra hjemmesider, der virker mistænkelige.Automatiske fjernelsesværktøjer til BiggestDeals

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom BiggestDeals, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af BiggestDeals

Sådan fjernes BiggestDeals ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom BiggestDeals installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til BiggestDeals
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af BiggestDeals fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med BiggestDeals samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BiggestDeals, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse BiggestDeals fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner BiggestDeals. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af BiggestDeals eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BiggestDeals, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse BiggestDeals fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med BiggestDeals samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BiggestDeals, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man BiggestDeals fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde BiggestDeals være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse BiggestDeals fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på BiggestDeals. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BiggestDeals, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

BiggestDeals skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 9, 2015 13:09, juli 9, 2015 13:09
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *