Blasearch.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Blasearch.com domænet stammer fra det det samme sted, hvor Socopoco.com virus også opstod fra. Det ser ud til, at begge disse søgemaskiner har været i omløb i et par år, men vi har først nu fået øje på dem. Vi er dog overbeviste om, at begge disse netværk helst ville have undgået at komme i søgelyset. Blasearch.com virus fortjener en plads på vores webside, men ikke fordi den er en god søgemaskine, som man bør have i sin browser. Næh, vi er desværre nødt til at udforske og omtale denne søgemaskine fra en mere fordømmende vinkel, der sætter spørgsmålstegn ved dens pålidelighed hele vejen igennem. Eftersom Blasearch.com virus deler de samme egenskaber med mange slags browser hijackere, er det muligt at fastslå, at den er en af dem. Den er i stand til at invadere brugerens browsere, hvorefter den begynder at udskifte præferencerne med nye. Det er naturligvis en fejl at bruge flertal her, for browser hijackere anvender det samme tvivlsomme domæne som startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side. Alle disse indstillinger vil dermed blive styret af en browser hijacker. Så længe denne virus befinder sig i dit computersystem, vil du ikke kunne anvende andre domæner som dine foretrukne. Blasearch.com virus kan også påvirke den måde, du surfer på nettet ved at blokere adgangen til andre søgemaskiner: vi er dog ikke helt sikre på, om denne variant omfatter denne funktion, men det er meget muligt.

Derfor skal du vælge en mere tidstestet søgemaskine i stedet for Blasearch.com virus

Ifølge Fortrolighedspolitikken, som Blasearch.com virus så generøst er udstyret med, er det åbenlyst, at denne browser hijacker slet ikke holder sig tilbage. Det er overraskende så mange oplysninger, den kan få fat i. Med andre ord så kan brugerne afsløre rigtige mange oplysninger om dem selv, når de benytter Blasearch.com eller bundtede plugins. Oplysningerne, som denne browser hijacker kan få fat i, omfatter: navn, e-mailadresse, land, demografisk information, køn, alder, beskæftigelse, husstandsindkomst, postnummer. Du går sikker ud fra, at det er hele listen, men der mangler nogle poster. Blasearch.com virus kan vælge at overvåge de sider, du besøger, visninger og klik, samt lignende vaner på internettet.

Som enhver anden søgemaskine skulle Blasearch.com virus tilsyneladende levere søgeresultater til næsten alle slags søgeord. Men Blasearch.com virus er ikke alene ude af stand til at være diskret, når det drejer sig om din personlige information og brug, den kan heller ikke frembringe normale søgeresultater. Siden, som kommer frem, ser tom, rodet og meget lidt brugbar ud. Endvidere er webstederne, som er en del af søgeresultaterne, ikke altid lige så sikkerhedsmæssigt troværdige. Det tyder på, at Blasearch.com virus viser en hel bunke materiale fra tredjepart: annoncer, tilbud, spil, gevinster, nyhedsbreve, konkurrencer, lotterier, applikationer og online butikker. Og eftersom Blasearch.com tjenesten ikke benytter sig af sikkerhedsfiltre eller gør sig andre særlige anstrengelser på det område, føler vi os forpligtet til at dele vores bekymringer om det materiale, som den helt åbenlyst reklamerer for. Vi har det indtryk, at browser hijackere distribuerer malware-infektioner, og vi har brug for at advare vores besøgende om det. Hvis du bemærker Blasearch.com virus’ irriterende funktioner, opfordrer vi dig til at fjerne denne browser hijacker.

Blasearch.com virus: hvordan udgår du den?

Findes der en smart måde, hvorpå du kan snige dig uden om de fælder, der sendes af hackerne? Du skal i hvert fald aldrig downloade software fra upålidelige kilder. Det vil hjælpe dig med at undgå programmer, som eventuelt installerer ekstra applikationer. I nogle tilfælde anser man forskellige gratis systemoptimeringsprogrammer, konverteringsprogrammer, video- eller musikafspillere for at være potentielt uønskede programmer (PUP’er) eller adwareprogrammer. Læs Slutbrugerlicensaftalerne, så du kan få et bedre indblik i det software, der er gratis. Og i løbet af deres installationsproces skal du altid vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. På den måde kan du være 100% sikker på, at programmet ikke gemmer på noget mistænkeligt. Og så bør du holde op med at besøge domæner, som på en eller anden måde er tvivlsomme og tilbyder upålidelige, usikre tjenester.

Har du ingen erfaring med at fjerne malware? Så kan vi nemlig tilbyde dig en automatisk fjernelse af Blasearch.com virus, men du er nødt til at bruge et anti-malwareprogram. Reimage, Spyhunter og Hitman er velegnede kandidater. Hvis du imidlertid ikke har problemer med at fjerne malware, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på vores trin-for-trin vejledning herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Blasearch.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Blasearch.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Blasearch.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Blasearch.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Blasearch.com virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Websearch.simplesearches.info virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Blasearch.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Blasearch.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blasearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Blasearch.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Blasearch.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blasearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Blasearch.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Blasearch.com virus fra listen.
Sådan fjernes Blasearch.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Blasearch.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blasearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Blasearch.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Blasearch.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Blasearch.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Blasearch.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blasearch.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Blasearch.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 13, 2017 08:45, marts 13, 2017 08:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *