BlueStack Ads - Hvordan Fjernes Det?

 

BlueStack Ads kan dukke op i webbrowsere, når du søger på internettet. Hvad betyder det? Jo, det betyder, at din computer er inficeret med dette malware, og det skal du gøre noget ved. Selvom det ikke er en rigtig farlig virus, kan den stadig give dig nogle it-sikkerhedsproblemer, og derfor kan vi ikke råde dig til at beholde den i systemet.

Den bedste måde at fjerne en infektion som denne er nok at downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Malwarebytes eller Plumbytes, og scanne din computer med det. Det skulle kunne finde og fjerne BlueStack Ads fra din computer på ingen tid, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Men hvis du af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade et ekstra software, så kan du også fjerne BlueStack Ads selv. Denne proces kan sikkert virke lidt kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin BlueStack Ads manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal bare gøre dit bedste for at fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til selv at fjerne BlueStack Ads.

Der findes også en anden måde, hvorpå du kan slippe af med BlueStack Ads bannerreklamer. Hvis du benytter Windows OS, kan du åbne Windows kommandoprompt (tast cmd.exe i søgefeltet og tast enter, og indsæt derefter denne kommando ” c:Program Files (x86)BlueStacksHD-Adb.exe” i cmd-feltet og tast enter igen. Udfør derefter endnu to kommandoer: “/system/xbin/bstk/su” og “pm disable-user com.bluestacks.s2p”. Det er det hele, og annoncerne skulle være pist væk.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om BlueStack Ads. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om BlueStack Ads adware

Eftersom denne infektion er udviklet som en udvidelse, tilføjelse eller browser Helper Object (BHO) til Mozilla Firefox, Google Chrome og Internet Explorer, kan det være mere kompliceret at fjerne den i forhold til almindelige Windows-programmer, som kan fjernes via Kontrolpanelet.

Hvis du bruger flere webbrowsere, og de alle er inficeret, er det vigtigt, at du fjerner virussen fra dem alle. Ellers vil infektionen vende tilbage.

Udviklerne af BlueStack Ads beskriver det som et værktøj, der vil give dig mulighed for at spille mobile spil samt bruge andre mobile applikationer på din computer, lige i webbrowseren. Det lyder godt, men du skal ikke tro på det. Mens applikationens funktionalitet er højst tvivlsom, har den nogle ulemper, som du bør kende til.

For det første vil BlueStack Ads fylde dine webbrowsere med alle mulige former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer.

Annoncerne, der vises af dette malware, dukker som regel op, når du surfer på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon. De vil tilbyde dig nogle bestemte varer eller tjenester til rigtig gode priser. Men du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske. De forsøger kun at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en annonce, der kommer fra BlueStack Ads, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle såsom hackere og svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Som vi nævnte ovenfor, kan du fjerne BlueStack Ads enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge. Vi foreslår dog, at du kun fjerner infektionen manuelt, hvis du har en god portion viden om it-sikkerhed, ellers kan der stadig sidde nogle spor efter infektionen i systemet, og infektionen vil vende tilbage.Automatiske fjernelsesværktøjer til BlueStack Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom BlueStack Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af BlueStack

Sådan fjernes BlueStack Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom BlueStack Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til BlueStack Ads og relaterede parasitter såsom FindWide , Zwinky Toolbar , Monstermarketplace Redirect Virus , Search.installmac.com .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af BlueStack Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med BlueStack Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BlueStack Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse BlueStack Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner BlueStack Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af BlueStack Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BlueStack Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse BlueStack Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med BlueStack Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BlueStack Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man BlueStack Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde BlueStack Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse BlueStack Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på BlueStack Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BlueStack Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel BlueStack Ads fjernelse

 
Processer:
 

BlueStack Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 15, 2017 07:24, april 15, 2017 07:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *