Box Rock Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Box Rock er endnu et adware program, der er udviklet af SuperWeb LLC. På lignende vis som andre udgivelser af det selskab, lover programmet at forbedre din søgning samt hjælpe dig med at handle på internettet. Formålet med programmet har imidlertid forbindelse til reklamering af partnernes hjemmesider. Programmet bliver som regel installeret i computerne ved at følge med andre værktøjer, som ikke klart oplyser om denne ekstra download. Det kan blive tilføjet din browser sammen med gratis musikafspillere, videooptagere, PDF creators osv. For at undgå det, er du nødt til at være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine nye downloads. De fleste brugere går ”blindt” gennem installationspunkterne uden at være opmærksomme. De bliver bare ved med at trykke på Næste eller Godkend knapperne, og accepterer dermed det hele uden først at læse det. Det kan medføre tilføjelse af diverse potentielt uønskede programmer, såsom Box Rock. Hvis du vælger en Brugerdefineret eller Avanceret installation, og kontrollerer hvert punkt omhyggeligt, vil du være i stand til at fravælge visse valgfrie downloads. Husk på, at du aldrig bør acceptere ukendte downloads, da de højst sandsynligt vil give dig problemer.

box-rock-ads

Hvis dit system allerede er blevet inficeret med Box Rock, vil det hele tiden forstyrre din søgning. Box Rock Ads adware tilbyder forskellige tilbud, rabatter samt promokoder, som du kan benytte på diverse shopping hjemmesider, blot for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på dem. Vær opmærksom på, at Box Rock annoncerne indeholder links til tilknyttede hjemmesider, så hvis du klikker på dem, vil du hjælpe adware udviklerne med at tjene penge. Du bør ligeledes være opmærksom på, at Box Rock Ads kan omdirigere dig til kompromitterede hjemmesider, hvor din computer kan blive inficeret, eller hvor du kan opgive nogle af dine personlige oplysninger, selv dine kodeord. Som du godt ved, så kan det have en indvirkning på dit privatliv samt din computers sikkerhed.

Er du overrasket over, at Box Rock Ads på en eller anden måde har relation til dine seneste søgninger? Det skyldes, at denne adware kan spore din søgehistorik og indsamle oplysninger om dine søgeforespørgsler såvel som dine mest besøgte hjemmesider. Disse oplysninger blev senere hen brugt til at udvikle personliggjorte annoncer, hvilke er langt mere effektive og får flere klik. Det betyder imidlertid også, at Box Rock kan involvere dig i tredjeparters andre aktiviteter, hvilke kan give dig endnu flere problemer. Det er endnu en grund til at fjerne denne adware fra dit system hurtigst muligt.

For at slippe af med Box Rock Ads, skal du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Malwarebytes eller Spyhunter. Hvis du er en mere erfaren computerbruger, kan du forsøge at gøre det manuelt, selvom det ikke altid virker. Ved manuel fjernelse er du nødt til at fjerne Box Rock adware samt andre elementer, der har forbindelse til ”kuponer”, ”tilbud”, ”besparelser” osv., fra din programliste, og gendanne indstillingerne i alle ramte browsere. Dette punkt er yderst vigtigt, for at sikre, at Box Rock adware helt er fjernet og ikke vil vende tilbage efter en genstart af systemet. Neden for denne artikel kan du læse en trin-for-trin vejledning for yderligere hjælp.

Sådan slipper du af med Box Rock Adware

Sådan fjernes Box Rock Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Box Rock Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Box Rock Ads og relaterede parasitter såsom Lite Web Ads .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Box Rock Ads fra dine browsere

  Top Fjernelse Box Rock Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Box Rock Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Box Rock Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Box Rock Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Box Rock Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Box Rock Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Box Rock Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Box Rock Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Box Rock Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Box Rock Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Box Rock Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
januar 11, 2015 07:59, januar 11, 2015 07:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *