Browser Gloss Ads - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Browser Gloss er et adwareprogram, der fremmes sammen med forskelligt freeware, som du kan downloade fra internettet. Formålet med programmet er at reklamere for kommercielle websider og skabe trafik til dem. Det forsøger at overbevise computerbrugerne om, at det kan forbedre deres søgeoplevelse og gøre den meget mere effektiv. Desværre passer det ikke og de fleste brugere klager over Browser Gloss’ aktiviteter.

browser-gloss-ads

Programmet viser en lang række annoncer, når du surfer på internettet, især når du besøger e-handel hjemmesider. Hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til sponsorerede sider. Det kan også forsøge at installere andre freeware programmer på din computer, såsom adware, browser udvidelser, browser plugins osv. Som du kan se, så bør du fjerne Browser Gloss, så snart du opdager programmet på din computer. Og det gør du nemmest ved at køre en fuld systemscanning ved hjælp af et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes. Du kan også prøve at fjerne dette adware manuelt. Vejledningen i slutningen af denne artikel beskriver, hvordan det gøres.

Om Browser Gloss

Når Browser Gloss først trænger ind i systemet, vil du modtage annoncer, hver gang du surfer på internettet. Du kan få alt lige fra popups med kuponer eller særlige tilbud til i-tekst annoncer samt direkte annoncer for diverse produkter. Disse annoncer forstyrrer ikke alene din søgning, men hvis du også klikker på dem, kan du blive omadresseret til ukendte og somme tider skadelige websider. På den måde kan du få installeret forskelligt malware eller andre ondsindede programmer på din computer. Et andet formål med Browser Gloss er at overvåge brugerens søgevaner og hjælpe tredje parter med at reklamere for deres produkter såvel som at fremme deres websider. Det sporer din søgehistorik og kan derpå anvende disse oplysninger til partnernes markedsføring. Her følger en beskrivelse af Browser Gloss’ fortrolighedspolitik angående indsamling og lagring af disse data:

Former for Datasporing og Indsamlingsteknologier. Vi kan benytte browser cookies, web og DOM datalagring, Adobe Flash cookies, pixels, beacons, JavaScript samt andre sporings- og dataindsamlingsteknologier, som kan omfatte et anonymt, unikt id tildelt dig. Disse teknologier kan blive anvendt til at indsamle og lagre information om din brug af Software programmet, når du søger på websider, dvs. besøgte websider, funktioner og indhold, som du har haft adgang til, annoncer, du har set, søgeforespørgsler, henvisende URL information, links, du har klikket på samt særlige produkter, tjenester eller indhold du har købt, anvendt eller set.

Du skal være opmærksom på, at når dine søgevaner bliver overvåget, kan det også give dig problemer med din sikkerhed. Så du skal skaffe dig af med Browser Gloss hurtigst muligt.

Således distribueres Browser Gloss

Browser Gloss trænger ind i computeren bundtet med andet software, som du kan downloade fra internettet. Det kan følge med diverse freeware og shareware applikationer, såsom musik- eller videoafspillere, PDF creators osv. Hvis du gerne vil undgå Browser Gloss, skal du altid vælge en brugerdefineret installation og følge hvert installationspunkt omhyggeligt, hver gang du får den slags værktøjer. Du skal ikke gå med til at downloade eventuelle ekstra programmer, hvis du ikke kender dem. Normalt er du nødt til at fjerne et par flueben for at afvise installationen af Browser Gloss og lignende applikationer.

Fjern Browser Gloss Ads, så snart du opdager dem i dit system. Foretrækker du en automatisk metode, kan du anvende et anerkendt anti-spyware. Du skal bare huske at opgradere det til den seneste version, så scanningen kan være så effektiv som overhovedet muligt. Det er den nemmeste måde at løse dette problem. For at fjerne Browser Gloss manuelt, skal du fjerne alt, der har relation til dette adware fra Kontrolpanelet og gendanne indstillingerne i de ramte browsere. Følg vejledningen nedenfor, der forklarer alle punkterne.Automatiske fjernelsesværktøjer til Browser Gloss Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Browser Gloss Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Browser Gloss Ads

Sådan fjernes Browser Gloss Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Browser Gloss Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Browser Gloss Ads og relaterede parasitter såsom Browser Shop , Ads by Hybrid Browser , Ads by Browser App , Ads by Browser Guard .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Browser Gloss Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Browser Gloss Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser Gloss Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Browser Gloss Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Browser Gloss Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Browser Gloss Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser Gloss Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Browser Gloss Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Browser Gloss Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser Gloss Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Browser Gloss Ads fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Browser Gloss Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Browser Gloss Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Browser Gloss Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Browser Gloss Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 11, 2015 13:16, november 11, 2015 13:16
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *