Browser Shop - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Browser Shop kategoriseres som en adware og et PUP (potentielt uønsket program), som følge af flere skadelige handlinger, det udfører. Det er en browserudvidelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Selvom udviklerne af denne adware lover, at den vil forbedre din websøgning, ved at skaffe dig tilbud og kuponer, der vil spare dig tid og penge, skal du ikke tro på det, for det er ikke sandt. De annoncer dukker for det meste op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de tilbyder dig at købe nogle varer til en bedre pris. Du skal ikke klikke på de tilbud, da de kommer fra tredjeparters hjemmesider, og hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til deres hjemmeside, der kan være inficeret og forårsage skade i din computer. Desuden vil Browser Shop indsamle dine personlige data, såsom søgehistorik eller mest besøgte sider samt søgeforespørgsler. De vil videregive disse data til de førnævnte tredjeparter, som vil bruge dem til at tilpasse deres annoncer i henhold til dem, for på den måde at gøre dem mere attraktive i dine øjne. Mange specialister indenfor netsikkerhed kategoriserer dette program som skadeligt, og du bør bestemt ikke have det i din computer.

Som det meste adware, bliver Browser Shop distribueret via andet software, som du kan finde på internettet. Hvis du gerne vil være fri for denne adware, er du nødt til at være opmærksom på installationsprocessen ved software, du har downloadet fra en mistænkelig hjemmeside. Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Læs ligeledes alle Vilkår og Betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra, ubekendt software bliver installeret, skal du ikke tillade det. Hvis din computer allerede er inficeret, anbefaler vi på det kraftigste, at du scanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil automatisk finde og fjerne truslen. Du kan også udføre dette manuelt, ved blot at følge vores trin-for-trin Browser Shop fjernelsesvejledning.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Browser Shops hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Browser Shop og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Browser Shop fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Browser Shop og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Browser Shop fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Browser Shop samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Browser Shop fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Browser Shop. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Browser Shop

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Browser Shop, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 16, 2014 07:46, november 16, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *