CheapDealCoupon - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

CheapDealCoupon er endnu et uønsket program, der kategoriseres som adware. Når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer direkte i dine browsere. Det er virkelig forstyrrende og endda farligt. Derfor skal du ikke beholde denne applikation på din computer. Hvis du gerne vil fjerne den, kan du anvende et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes og slippe af med det automatisk. Hvis du mener, at du selv kan fjerne det manuelt, har vi lavet en brugervenlig trin-for-trin CheapDealCoupon fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Du finder den i slutningen af denne artikel. Hvis du gerne vil vide mere om denne infektion, skal du blot læse videre.

Om CheapDealCoupon

Denne ondsindede applikation beskrives som nyttig, og skulle kunne levere dig diverse rabatter, kuponer såvel som andre kommercielle tilbud, og således spare din tid og penge, når du handler online. Men den vil hverken spare din tid eller penge. Alle de kommercielle tilbud vises i form af irriterende annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. De dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom Amazon eller eBay, hvor de tilbyder dig at købe nogle særlige varer til bedre priser. De dukker helt tilfældigt op, hvilket er ret forstyrrende. Skønt annoncerne kan virke ret tillokkende, skal du ikke klikke på dem. Problemet er nemlig det, at CheapDealCoupon fungerer som en et reklamenetværk og samarbejder med forskellige upålidelige partnere. Som du ved, er diverse it-kriminelle, såsom hackere og scammere, nægtet adgang til lovlige reklamenetværk, så derfor benytter de CheapDealCoupon samt andre lignende netværk. Hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af CheapDealCoupon, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt ejes af it-kriminelle, og det kan give dig mere alvorlige problemer. Og hvis du forsøger at købe noget på en af de sider, kan du blive snydt og miste dine penge. Det er grunden til, at du skal tænke dig om en ekstra gang, før du klikker på de annoncer.

CheapDealCoupon adware arbejder som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den virker kun i Windows operativsystem, så Apple brugere behøver ikke at bekymre sig om den for øjeblikket. En anden virkelig uønsket egenskab ved CheapDealCoupon er dataindsamling. Efter installation vil denne applikation indsamle alle former for oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, din IP- og e-mailadresse, selv din geografiske placering. Og alle disse data anvendes til markedsføring. Din indbakke kan blive oversvømmet med spam-post, og du skal naturligvis ikke åbne dem, for du kan blive inficeret eller snydt og bedraget. Så snart de viste annoncer bliver tilpasset i henhold til de indsamlede data, hvilket gør dem mere interessante i dine øjne, vil der være større chance for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med CheapDealCoupon, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne. De udvikler således nettrafik og finder kundeemner.

Selvom det ikke officielt er en farlig virus, som kan forvolde dig mange problemer, er det stadig ondsindet, da det kan få dig ud i mere alvorlige problemer angående din it-sikkerhed, så derfor er det nødvendigt at fjerne det så hurtigt som muligt. Det er ikke så svært at afgøre om din computer er inficeret eller ej, for annoncerne, der vises af CheapDealCoupon, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by CheapDealCoupon” eller ”Brought to you by CheapDealCoupon”.

Således distribueres CheapDealCoupon

Du kan ikke downloade denne applikation på samme måde som andre ønskede værktøjer, fordi det distribueres ikke som andet lovligt software. Det er bundtet med gratis software, som kan findes på internettet, og det bliver installeret, uden at brugeren overhovedet er klar over det. Når du f. eks downloader og installerer et gratis program fra en hjemmeside, der virker upålidelig, er der risiko for, at CheapDealCoupon vil blive installeret ved siden af, uden du ved det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal lade være med at downloade software fra tvivlsomme kilder. I det tilfælde, at du ikke har andet valg, skal du være virkelig forsigtig under installationen af en freebie. Her er et par tips til, hvordan du installerer freebies på en sikker måde: du skal ikke springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden), og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med en ganske lille skrifttype. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være CheapDealCoupon eller andet malware. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du omgående fjerne dette program. Som vi før har nævnt, kan du gøre det enten manuelt eller automatisk. Hvis du ikke er en erfaren computerbruger, anbefaler vi, at du vælger den automatiske fremgangsmåde.Automatiske fjernelsesværktøjer til CheapDealCoupon

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CheapDealCoupon, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af CheapDealCoupon ads

Sådan fjernes CheapDealCoupon ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom CheapDealCoupon installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til CheapDealCoupon
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af CheapDealCoupon fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med CheapDealCoupon samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CheapDealCoupon, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse CheapDealCoupon fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner CheapDealCoupon. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af CheapDealCoupon eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CheapDealCoupon, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse CheapDealCoupon fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med CheapDealCoupon samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CheapDealCoupon, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man CheapDealCoupon fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde CheapDealCoupon være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse CheapDealCoupon fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på CheapDealCoupon. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CheapDealCoupon, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 24, 2015 09:12, juli 24, 2015 09:12
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *