CIBS Pol Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Ransomware
 

CIBS Pol. Virus er et ransomware, som tilhører Urusay familien og er kendt for at blokere skærmen på den inficerede computer. Når først dette ransomware har angrebet systemet, vil dette stort set ikke reagere på nogen kommando. Urusay familiens trojanske virusser er programmeret til at inficere computere med versioner, der er lavet specielt til det land, hvor pc’en befinder sig. CIBS Pol. Virus sigter f. eks kun efter computersystemer i Schweiz.

Når ransomwareprogrammet har infiltreret systemet, begynder det først at arbejde flere minutter efter. På den måde maskerer de it-kriminelle den oprindelige kilde til infektionen, som ret tit viser sig at være en forvansket webside. Så snart skærmen er fastlåst, vil du se en meddelelse, som tilsyneladende skulle være fra en lokal politimyndighed – CIBS Pol. Bundesamt fur Polizei:

ACHTUNG! Ihr Computer ist aus einem oder mehreren der unten aufgeführten Gründe gesperrt.

Sie haben gegen das Gesetz über «Urheberrecht und verwandte Schutzerchte» (Video, Musik, Software) verstoßen und unrechtmäßig urheberrechtliche Inhalte genutzt, bzw. Verbreitet und somit gegen Art. 128 des Schweizerischen Strafgesetzbuches verstoßen.

Meddelelsen ser meget professionel ud. Den har et politilogo, citerer udpluk fra love og omfatter selv en kort meddelelse øverst i vinduet med dit antivirus-logo. CIBS Pol. Virus kan nemlig identificere hvilket antivirusprogram, der anvendes på den inficerede computer, og er således i stand til at vise logoet i meddelelsen. I tilfælde af at computeren ikke har et antivirusprogram installeret, vil det vise Windows-logoet. Så det er ikke så underligt, at ofrene falder for dette svindelnummer og betaler bøden på 100 euro. Svindlerne benytter forudbetalte betalingssystemer, såsom Ukash og PaySafeCard, til at få pengene i hus, hvilket gør det næsten umuligt at spore dem efterfølgende.

Hvis din computer er blokeret af CIBS Pol. Virus, skal du ikke betale bøden. Selvom beskeden lover, at din pc vil blive låst op, så passer det ikke. Hvis du gerne vil løse problemet og fjerne CIBS Pol. Virus helt og aldeles, skal du følge en af metoderne nedenfor (alt afhængig af versionen af den trojanske virus, som har inficeret din computer):

METODE 1 (hvis CIBS Pol. Virus ikke blokerer Fejlsikret tilstand med netværk):

 1. Vælg Fejlsikret tilstand med netværk, hvis CIBS Pol. Virus ikke blokerer den. Du er nødt til at genstarte din computer og trykke F8, mens den genstarter;
 2. Start MSConfig;
 3. Deaktiver opstartselementer rundll32, der tænder applikationer fra Applikationsdata;
 4. Genstart din computer igen;
 5. Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Det vil finde CIBS Pol. Virus og fjerne den. Herunder kan du finde en video, der viser, hvordan punkterne udføres:

METODE 2 (hvis CIBS Pol. Virus blokerer fejlsikret tilstand)

 1. Genstart computeren i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt, hvis CIBS Pol. Virus ikke blokerer den.
 2. Kør regedit. Søg efter Winlogon.
 3. Der vil være en nøgle markeret som Shell under Winlogon. Den henviser enten til Explorer.exe eller er blank. Hvis der er noget andet, der henviser til en eksekverbar i en af brugermapperne, skal du erstatte det med explorer.exe.
 4. Gem ændringerne og genstart igen, men denne gang i fejlsikret tilstand med netværk.
 5. Kør msconfig og deaktivér alle unødvendige opstartsposter. Du skulle være i stand til at genstarte normalt.
 6. Installer og kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Scan systemet og slet CIBS Pol. Virus eksekverbare. Du anbefales at se denne videovejledning, inden du benytter metoden:

METODE 3 (når alle de fejlsikrede tilstande er blokeret af CIBS Pol. Virus)

Nogle versioner af CIBS Pol. Virus kan blokere alle de fejlsikrede tilstande. I det tilfælde har du brug for en computer, der ikke er inficeret. Download og gem Anti-Malware program på en Bootbar antivirus CD/USB disk. Sæt den ind i den inficerede computer. Antivirusprogrammet skulle automatisk begynde at arbejde og fjerne blokeringen.

Automatiske fjernelsesværktøjer til CIBS Pol Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CIBS Pol Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel CIBS Pol Virus fjernelse

 
Processer:
 

CIBS Pol Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 12, 2016 09:55, august 12, 2016 09:55
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *