CinemaPlus-3.2c - Hvordan Fjernes Det?

 

CinemaPlus-3.2c er et adwareprogram, der kan trænge ind i din computer sammen med andet malware såsom Delta-homes. Det er et adwareprogram ligesom alle de andre, så når det først er inde i systemet, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Annoncerne er ikke kun generende, de er også ondsindede, så derfor skal du ikke beholde dette adware i din computer, hvis du ikke har lyst til få mere alvorlige problemer med din it-sikkerhed. Hvis du har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke hvordan du kan slippe af med det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en grundig vejledning, der beskriver, hvordan du fjerner CinemaPlus-3.2c både manuelt og automatisk, og det er op til dig, hvilken metode du vil benytte dig af.

Hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne virusser, foreslår vi, at du vælger den automatiske måde. Det er meget nemmere og mere tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil finde og fjerne infektionen på kun få øjeblikke. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem.

Hvis du af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du fjerne CinemaPlus-3.2c manuelt. Da det kræver en særlig ekspertise, har vi udviklet en trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af CinemaPlus-3.2c, som kan hjælpe dig. Du kan tage et nærmere kig på den i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne denne virus ved egen hjælp.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. For at få mere information om de specifikke funktioner, CinemaPlus-3.2c er i besiddelse af, skal du blot læse videre i artiklen.

Om CinemaPlus-3.2c adware

CinemaPlus-3.2c fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige netbrowsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox eller endda Safari. Efter installation vil det vise annoncer i alle disse browsere. Der kan til enhver tid ligeledes blive åbnet en ny fane eller endog et vindue indeholdende en annonce i din netbrowser.

Annoncerne, der vises af CinemaPlus-3.2c, dukker som regel op på e-handel websider, hvor de reklamerer for diverse varer eller tjenester. Annoncerne ser således ud:

cinemaplus1 cinemaplus

De dækker næsten hele din skærm, hvilket er ret forstyrrende. Desuden er det vanskelig ikke at klikke på dem. Og vi kan ikke råde dig til at klikke på de annoncer, der vises af CinemaPlus-3.2c, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre mere alvorlige virusser, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres CinemaPlus-3.2c adware

CinemaPlus-3.2c bliver normalt installeret sammen med Delta-homes virus. Så hvis din computer er inficeret med delta-homes, er den højst sandsynlig også inficeret med CinemaPlus-3.2c.

Hvis du gerne vil undgå at blive inficeret med denne ondsindede applikation, skal din computer altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program. Du skal ligeledes prøve på at undgå at besøge websider med et tvivlsomt ry, med indhold kun for voksne osv.Automatiske fjernelsesværktøjer til CinemaPlus-3.2c

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CinemaPlus-3.2c, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af CinePlus-3.2c

Sådan fjernes CinemaPlus-3.2c ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom CinemaPlus-3.2c installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til CinemaPlus-3.2c
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af CinemaPlus-3.2c fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med CinemaPlus-3.2c samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CinemaPlus-3.2c, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse CinemaPlus-3.2c fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner CinemaPlus-3.2c. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af CinemaPlus-3.2c eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CinemaPlus-3.2c, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse CinemaPlus-3.2c fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med CinemaPlus-3.2c samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CinemaPlus-3.2c, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man CinemaPlus-3.2c fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde CinemaPlus-3.2c være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse CinemaPlus-3.2c fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på CinemaPlus-3.2c. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CinemaPlus-3.2c, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel CinemaPlus-3.2c fjernelse

 
Processer:
 

CinemaPlus-3.2c skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 10, 2015 09:18, juni 10, 2015 09:18
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *