CinPlus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

CinPlus er en uønsket applikation, som du ikke bør have installeret i din computer. Den bliver tilføjet uden at brugerne er klar over det. Når den først er installeret, vil den vise diverse annoncer i dine netbrowsere. Det er ikke kun meget irriterende og forstyrrende, men også skadeligt. Hvis du klikker på de annoncer, kan det føre til, at din computer bliver inficeret eller du bliver snydt, og dermed mister dine penge.

Hvis din PC er inficeret med CinPlus, og du aner ikke, hvordan du skal fjerne den, så befinder du dig på det rette sted. Vi vil vejlede dig gennem denne proces. Først og fremmest skal du beslutte dig for, om du ønsker at gøre det manuelt eller automatisk. Hvis du ikke er en erfaren computerbruger, og du ikke har erfaring med at fjerne computervirus, bør du nok fjerne den automatisk. Det er en meget nemmere og mere effektiv måde at gøre det på. Du gør det ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Et af disse programmer vil automatisk finde og fjerne CinPlus malware. Du skal blot installere anti-malware programmet og scanne din computer med det. Det vil ligeledes beskytte dit system fra lignende infektioner fremover. Hvis du tidligere har været i en lignende situation, vil du sikkert være i stand til at fjerne CinPlus manuelt. Vi har lavet en trin-for-trin vejledning til fjernelse af CinPlus, som kan hjælpe dig. Du kan finde den i slutningen af denne artikel.

Hvis du gerne vil vide mere om CinPlus infektion, skal du blot læse videre.

Om CinPlus

Selvom CinPlus beskrives som et nyttigt værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge, ved at skaffe dig forskellige rabatter, kuponer og kommercielle tilbud, når du handler online, er det ikke sandt. For det første vises alle de tilbud i en generende form for annoncering, såsom i-tekst, pop-up, pop-under, kontekstuel og bannerreklamer. En ny fane eller et vindue kan ligeledes blive åbnet i din netbrowser. Indimellem dukker de fuldstændigt tilfældigt op og forstyrrer på den måde din søgning på internettet. Normalt kan du bemærke dem på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon.

Du vil blive foreslået at købe nogle særlige varer til en bedre pris. Selvom de tilbud kan virke ret tillokkende, skal du ikke tro på dem, da det kun er et trick, for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Det er det vigtigste formål med CinPlus, idet udviklerne bliver betalt for hvert klik, du foretager på annoncerne.

Da det er helt gratis for brugerne, bliver CinPlus sponsoreret af andre hjemmesider for at vise deres annoncer til brugerne. De udvikler nettrafik og finder kundeemner. Det er ingen hemmelighed, at de sponsorer tit viser sig at være diverse cyberkriminelle, såsom hackere og svindlere. Som du ved, så er de bandlyst fra næsten alle lovlige reklamenetværk, så de benytter adware ligesom CinPlus til at reklamere for deres hjemmesider. Med andre ord, hvis CinPlus er installeret i din computer, kan cyberkriminelle hver dag nå dig direkte i din netbrowser. Det kan derfor ikke anbefales at have den installeret i din computer eller at klikke på de annoncer, der vises af CinPlus. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyberkriminelle, og det udsætter dig for reel fare for at blive inficeret eller endda snydt.

Adwaren fungerer som en browsertilføjelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. En anden virkelig irriterende egenskab ved CinPlus er indsamling af data. For at få annoncerne til at virke tiltrækkende specielt på dig, er værktøjet programmeret til at indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, Mest besøgte sider, din IP og e-mailadresse, og dermed tilpasse annoncerne i henhold til de givne oplysninger. Selvom den ikke er en farlig virus, der selv kan forårsage en masse skade, kan den få dig ud i mere alvorlige problemer angående din sikkerhed på internettet, så derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt. Hvis du bemærker annoncer med slogans ”Ads by CinPlus” eller ”Brought to you by CinPlus”, når du søger på internettet, er din computer helt sikkert inficeret og du er nødt til at træffe de nødvendige foranstaltninger, så du kan slippe af med denne malware.

CinPlus´ Distributionsmetoder

Den distribueres som regel sammen med andet gratis software, såsom diverse media players eller PDF generators. Når du for eksempel downloader og installerer en gratis applikation fra en hjemmeside med et tvivlsomt ry, er der en chance for, at CinPlus vil blive installeret sammen med det, uden at du overhovedet er klar over det. Du kan dog undgå, at det sker, hvis du ikke downloader software fra utroværdige kilder. Hvis du imidlertid ikke har andet valg, skal du være yderst forsigtig under installationen af freebies. Du skal ikke springe punkter over, og skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde – det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder. Du skal ikke skynde dig, da noget af den vigtigste information kan blive vist med en meget lille skrifttype.

Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret, så brug vores guide til manuel fjernelse, eller blot download et pålideligt anti-malware program.

Vejledning for manuel fjernelse af CinPlus

Sådan fjernes CinPlus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom CinPlus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til CinPlus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af CinPlus fra dine browsere

  Top Fjernelse CinPlus fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med CinPlus samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CinPlus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med CinPlus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CinPlus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse CinPlus fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner CinPlus. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af CinPlus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CinPlus, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til CinPlus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CinPlus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 29, 2014 09:16, november 29, 2014 09:16
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *