Ciuvo - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Ciuvo står opført som en adware og et PUP (potentielt uønsket program), som følge af flere ondsindede aktiviteter, den udfører. Som du kan læse på dens officielle hjemmeside på www.ciuvo.com, beskrives den som ”en browsertilføjelse, som finder det bedste tilbud til dig! Den forbedrer din internetoplevelse ved at præsentere sammenhængende relevant information i realtid. Du skal blot installere tilføjelsen og straks vil du starte med at ”se mere. få mere”. Denne browsertilføjelse kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Internet Explorer og Mozilla Firefox. Selv om udviklerne af denne applikation lover, at den vil forbedre din oplevelse med netsøgning og hjælpe dig med at spare både tid og penge, ved at forsyne dig med forskellige kuponer og tilbud, så er det ikke helt sandt. Annoncer, som leveres af Ciuvo, dukker for det meste op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og formodes at tilbyde nogle særlige varer til en bedre pris. Du bør dog ikke klikke på de annoncer, da de leveres af tredjeparterne og for det meste er falske. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmeside, der kan være inficeret og kan forårsage skade på din computer. Desuden vil Ciuvo indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, IP adresse eller MEST besøgte sider, og videregive dem til de førnævnte tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til de oplysninger og gør dem dermed mere relevante for dine søgevaner. Ciuvo forsøger at få dig til at klikke på de annoncer, fordi ejerne tjener penge på at udvikle nettrafik og finde kundeemner. Hvis du har bemærket, at Ciuvo arbejder i din computer, bør du træffe de nødvendige foranstaltninger, for at fjerne denne ondsindede applikation omgående.

Ciuvo kan downloades fra dens officielle hjemmeside, men det sker ikke så ofte. Denne adware bliver installeret i brugernes computer, uden at de er klar over det, idet det følger med andet freeware. Med andre ord, når du downloader og installerer noget software fra internettet gratis, er der en chance for, at Ciuvo vil blive installeret sammen med det. Når det er sagt, hvis du gerne vil undgå at det sker, så bør du være meget opmærksom under installationen af gratis programmer, der er hentet fra mistænkelige hjemmesider. Spring ikke noget trin over (du skal ikke bare klikke ”godkend” og ”næste”) og hvis det er muligt, så vælg altid en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle valgmuligheder, der er til rådighed. Du skal ikke tillade installationen af noget ekstra software, som du ikke kender. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, bør du skanne den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne truslen automatisk. Hvis du ønsker at gøre dette manuelt, er du velkommen til at benytte vores trin-for-trin Ciuvo fjernelsesvejleding nedenfor.Ciuvo

Sådan afinstalleres Ciuvo virus

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Ciuvos hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Ciuvo og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Ciuvo fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Ciuvo og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Ciuvo fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Ciuvo og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Ciuvo fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Ciuvo. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Ciuvo

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ciuvo, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
september 4, 2014 06:54, september 4, 2014 06:54
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *