Cleanignite - Hvordan Fjernes Det?

 

Cleanignite er endnu et ondsindet program, som ikke bør være installeret på din computer. Som følge af denne applikation, kan dit system blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt. Selvom det først virker som et nyttig værktøj, så er det ikke sandt. Cleanignite følger med andre gratis applikationer, så derfor bemærker du det først, når det allerede er inde i din computer. Men så er det til gengæld heller ikke vanskeligt at lægge mærke til det, fordi de fleste af annoncerne, der vises af Cleanignite, er markeret med et slogan ”Ads by Cleanignite” eller ”Brought to you by Cleanignite”. Så hvis du har bemærket dette i en af dine netbrowsere, så er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Dette malware kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne virusser, anbefaler vi, at du udfører det automatisk. Det er meget nemmere og hurtigere. Det eneste du behøver at gøre er at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla, installere det og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på ingen tid. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover. Du kan også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også gøre det manuelt. Men den proces kræver imidlertid en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin Cleanignite fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne dette malware på ingen tid. Selvom du fjerner virussen manuelt, anbefaler vi stadigvæk, at du scanner din computer med et anti-malware program bagefter, fordi Cleanignite kan infiltrere andre infektioner i din computer.

Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at besvare dem alle. Og hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Cleanignite, skal du blot læse videre.

Om Cleanignite adware

Selvom det beskrives som et nyttigt, gratis program, vil det umiddelbart efter installation vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Annoncerne kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan endda blive åbnet en ny fane eller nyt vindue med en annonce i din netbrowser.

Annoncerne, der vises af Cleanignite kan virke ret tiltrækkende, men du skal ikke klikke på dem. Tilbud fremvist i de annoncer er som regel falske, det er blot et udspekuleret trick for at få dig til at klikke på en af dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som kan være inficeret af cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Cleanignite kan beskrives som et reklamenetværk, der er designet specielt for cyber kriminelle. Som du sikkert ved, så er de bandlyst fra lovlige reklamenetværk, såsom Google eller Facebook ads, så derfor benytter de adware ligesom dette til at lede trafik hen til deres hjemmesider. Derfor, hvis du beholder Cleanignite installeret i din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret farligt. Adwareprogrammet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Således distribueres Cleanignite

Cleanignite inficerer computere på hel almindelig vis. Det følger med andre gratis applikationer, der kan downloades fra internettet. Dvs. når du downloader og installerer en gratis media player eller download manager fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at Cleanignite vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Det er grunden til, at du er nødt til at være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” eller ”godkend” hele tiden, uden at læse al information først), og du skal om muligt vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det er ligeledes klogt at læse alle vilkår og betingelser. Du skal ikke forhaste dig, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du omgående træffe de nødvendige foranstaltninger for at fjerne infektionen.Automatiske fjernelsesværktøjer til Cleanignite

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Cleanignite, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Cleanignite

Sådan fjernes Cleanignite ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Cleanignite installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Cleanignite
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Cleanignite fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Cleanignite samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanignite, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Cleanignite fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Cleanignite. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Cleanignite eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanignite, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Cleanignite fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Cleanignite samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanignite, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Cleanignite fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Cleanignite være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Cleanignite fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Cleanignite. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanignite, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 12, 2015 08:51, marts 12, 2015 08:51
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *