ClearThink - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

ClearThink er kategoriseret som en adware og et PUP (potentielt uønsket program), som følge af flere skadelige aktiviteter, den udfører. Den fungerer som en browser tilføjelse, der kan tilføjes alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Nogle gange bliver den endda installeret på computere uden at brugeren er klar over det. Når applikationen først er tilføjet, vil den vise diverse annoncer i din netbrowser og på den måde forstyrre din netsøgning. Hvis din computer er inficeret med denne malware, vil ClearThink starte automatisk, hver gang du starter din PC. Der er forskellige typer af disse annoncer, såsom pop-ups, pop-unders eller bannerreklamer. Selvom udviklerne af denne adware lover, at det er et nyttigt program, der vil forbedre din netsøgning, er sandheden lige det modsatte. Dette program vil ikke være dig til hjælp og det kan forårsage nogle sikkerhedsproblemer på internettet. Dette skyldes, at annoncerne kommer fra tredjeparterne og ClearThink står ikke til ansvar for indholdet af de annoncer. Dette reklamenetværk bliver tit benyttet af udviklere af malware og endda selv svindlere – det er grunden til, at vi ikke kan anbefale, at man klikker på annoncerne. Hvis du imidlertid gør det, så vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmesider, der kan være inficeret af cyberkriminelle, og det kan resultere i, at din computer bliver inficeret eller at du bliver fuppet. Desuden vil ClearThink indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler eller IP adresse, og overføre det til de førnævnte tredjeparter. De bruger disse data til at tilpasse deres annoncer i henhold dem, og på dem måde gøre dem mere relevante for dine søgevaner. Programmets vigtigste mål er, at få dig til at klikke på annoncerne, da dets dermed ejere tjener penge. Det er ikke officielt et farligt virus, der selv kan forårsage en masse skade, men det kan lede dig til nogle alvorlige sikkerhedsproblemer, derfor er det nødvendigt at fjerne det hurtigst muligt.

ClearThink distribueres som det meste andet adware, ved at følge med gratis software, der kan blive downloadet fra internettet. Med andre ord, når du gratis downloader et stykke software fra internettet, er der chance for, at ClearThink eller andet malware er blandet sammen med det. Når det så er sagt, er du nødt til at være opmærksom på installationen ved freebies, som du downloader fra mistænkelige hjemmesider, hvis du ikke ønsker at ende med, at ClearThink arbejder i din computer. Du skal ikke springe noget trin over og altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder. Læs alle vilkår og betingelser og installer endelig ikke noget ekstra software eller værktøjslinje, som ikke er nødvendig. Dette skulle kunne hjælpe dig med at undgå at aktivere skadelig software. Hvis din computer allerede er inficeret med det og du ønsker at fjerne ClearThink, bør du skanne din computer med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil fjerne virussen automatisk og beskytte din computer fra lignende trusler fremover. Hvis du ikke vil anvende ekstra software til dette, men i stedet for ønsker at gøre det manuelt, kan du følge vores trin-for-trin ClearThink fjernelsesvejledning nedenfor.

Sådan slipper du af med ClearThink

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne ClearThinks hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -“Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter ClearThink og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af ClearThink fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til ClearThink og elementer, som du ikke kender, og som ikke lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af ClearThink fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til ClearThink og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af ClearThink fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner ClearThink. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til ClearThink

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ClearThink, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Relaterede billeder

 
related image #1 from ClearThink
     
 

Om forfatteren

 
september 15, 2014 06:52, september 15, 2014 06:52
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *