CommonShare - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

CommonShare er et adware program, der oversvømmer tilfældige computere med tonsvis af annoncer. Det er designet af Superweb LLC. Programmet bliver installeret sammen med andet software, uden at der er klar oplysning om det. De fleste brugere har bemærket annoncer af CommonShare, efter at de har downloadet gratis PDF creators, download managers, videoafspillere samt lignende freeware. Hvis du ikke omhyggeligt følger installationspunkterne ved den slags programmer, vil du i sidste instans måske gå med til at downloade et ekstra software program, såsom CommonShare, uden at du overhovedet er klar over det.

Når din computer først er inficeret, vil denne adware begynde at vise diverse kuponer, når du søger på internettet. Disse popups dukker lige pludselig op, og lover at hjælpe dig med at spare tid og penge, ved at skaffe dig de bedste tilbud på det, du gerne vil købe online. Alle meddelelserne oplyser, at de er bragt af Ads by CommonShare. De viste annoncer sigter efter dine interesser og sympatier, baseret på dine seneste søgeforespørgsler, for dermed at øge chancen for, at du klikker på dem. Hver annonce indeholder et sponsoreret link, så hvis du klikker på det, vil du ende med at besøge en ukendt hjemmeside. Udviklerne af CommonShare bliver betalt for at øge trafikken til de sider samt forbedre deres sideplacering.

Selvom det er ganske normalt at tjene penge på tilknyttede links, så benytter CommonShare urimelige metoder til at gøre det. Det er grunden til, at det klassificeres som et potentielt uønsket program. Ud over det, når applikationen er inde i systemet, sporer den også din søgehistorik og søgeforespørgsler, for at forbedre sine annoncers relevans såvel som for andre formål vedrørende markedsføring. Hvis du har bemærket tilfældige popups, der vises i din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, anbefales du på det kraftigste at fjerne CommonShare så hurtigt som muligt.

Vejledning til manuel fjernelse af CommonShare

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne CommonShares hovedkomponenter og installationsprogrammer

  1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrolpanel. Derefter Tilføj/Fjern Programmer. I Windows 8. Indtast Kontrolpanel i søgeboksen. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
  2. Se efter CommonShare og/eller lignende programmer dér. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
  3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af CommonShare fra Internet Explorer

  1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse til CommonShare samt dem, som du ikke kender OG som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af CommonShare fra Firefox

  1. Indtast about:addons i URL feltet.
  2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt, der har forbindelse til CommonShare, samt dem, som du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  3. Valgfrit, Nulstil Firefox.
  4. Gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af CommonShare fra Chrome

Indtast chrome://extensions i url feltet. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner CommonShare. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt. Genstart Chrome. Du kan valgfrit gå til chrome://settings, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til CommonShare

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CommonShare, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
december 27, 2014 08:47, december 27, 2014 08:47
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *