Content Cleaner Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Programmer, som fremlægges for dig som værende i stand til at beskytte din computer mod krænkelse af dine fortrolige oplysninger, er sandsynligvis ikke helt lovlige og udfører ikke et ordentlig arbejde. Content Cleaner fremstår som et program, der beskytter brugerne mod uønskede softwareprogrammer, men faktisk så skaber det en masse problemer. Dette program er umiddelbart ikke ekstremt farligt, men dets aktivitet på din computer er upålidelig og ret forstyrrende.

Om Content Cleaner

Content Cleaner er udviklet af SaveSoft LLC selskabet og Lion og Tiger INC. Ejerne udviklede denne applikation således, at den ville fremstå som et seriøst beskyttende program og dermed vinde eventuelle køberes tillid. Idet man ledte efter trusler på de websteder, der tilhører udviklerne af Content Cleaner, blev det afgjort, at størstedelen af programmets aktivitet ikke er ildevarslende. Men en del af de analyserede sager ledte dog tankerne hen på mulige trusler.

Content Cleaner skaber forskellige meningsløse problemer for brugerne. For det første giver det uautoriserede parter adgang til dine computerfiler og andet materiale. For det andet kan konfigurerede indstillinger i din browser automatisk blive ændret af dette uønskede program. Desuden advarer Content Cleaner dig om, at du skal løse nogle problemer i din computer, hvilke slet ikke eksisterer. Det finder rester af dine gamle programmer i bunkerne af poster i Windows registreringsdatabasen og råder dig til at gøre noget ved sagen. Og når programmet fjerner filer fra denne database, kan det også fjerne nogle, der er helt i orden.

Content Cleaner vil fjerne ubrugelige filer og skabe plads på din computer. Men ændringerne vil dog ikke være væsentlige. Det vil ikke være til nogen nytte at downloade dette program, for det er ikke værd at betale for. Hvis du mener, at du har brug for et renseprogram til din registreringsdatabase, så anvend et gratis program. Det kan sandsynligvis løse problemerne bedre end Content Cleaner. CCleaner tilbyder f. eks brugerne en rigtig god løsning.

For at skræmme dig endnu mere kan Content Cleaner handle på egen hånd og downloade forskellige opgraderinger eller endda give tredjeparts programmer nem adgang til dit computersystem. På den måde kan mange af dine private filer, søgehistorik samt andre oplysninger blive anvendt på en upassende og sandsynligvis ulovlig måde.

Således distribueres Content Cleaner

Brugerne kan helt ubevidst modtage dette program som en lusket gave fra gratis programmer, som de har downloadet. I mange tilfælde kan du, sammen med det ønskede software fra internettet, uventet pådrage dig uønskede programmer. Man kan nemt komme til i løbet af installationsprocessen at godkende alle vilkår og dermed acceptere eventuelle ekstra programmer, uden at man er klar over det. På den måde kan mange adwareprogrammer og browser hijackere blive en del af dit computersystem. Hvis du har planer om at downloade et gratis program fra internettet, så vær forsigtig og gennemse omhyggeligt alle opsætningspunkterne. Hvis du følger dette råd, vil du sikkert aldrig komme til at lide under uønskede programmer som Content Cleaner.

Men en almindelig fejl i løbet af installationsprocessen behøver ikke være årsagen til, at du er nødt til at leve med Content Cleaner i dit system. Brugerne har mulighed for at finde og downloade denne applikation fra selskabets hjemmeside. Du kan villigt gå med til at få dette program på contentcleaner.com, uden at viden hvilken fælde du er ved at gå i.

Du kan dog slippe af med denne ubudne gæst. SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes er dine tre potentielle superhelte, som er klar til at komme dig til undsætning og slå fødderne væk under dig. Med andre ord vil disse scannere tage sig af eventuelle trusler, der befinder sig i din computer, og give dig en sikker søgning.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Content Cleaner Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Content Cleaner Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juni 14, 2016 07:42, juni 14, 2016 07:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *