Contradeplatform - Hvordan Fjernes Det?

Af         april 11, 2015 08:00          0
Type: Adware
 

Contradeplatform er ikke andet end et andet ondsindet program, som ikke bør være installeret på din computer, hvis du ikke har lyst til at få alvorlige problemer med netsikkerheden. Det kategoriseres officielt som adware, så derfor vil Contradeplatform efter installation oversvømme dine netbrowsere med diverse annoncer, som ikke kun er generende men ligeledes ondsindede. Hvis du har bemærket, at din computer er inficeret med dette malware, men du ikke aner, hvordan du skal fjerne det, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en vejledning, der beskriver, hvordan man fjerner Contradeplatform både manuelt og automatisk. Det er op til dig, hvilken metode du vælger.

I tilfælde af, at du ikke har tidligere erfaring med at fjerne cyber infektioner, anbefaler vi, at du gør det automatisk. Det er meget nemmere og tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen for altid på kun få sekunder. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du imidlertid af egne grunde ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du også fjerne Contradeplatform manuelt. Denne proces kræver en særlig viden, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin Contradeplatform manuel fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt og du vil dermed være i stand til selv at fjerne denne uønskede applikation.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle sammen. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Contradeplatform, skal du blot læse videre.

Om Contradeplatform adware

Contradeplatform fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller endda Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Selvom det beskrives som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at forsyne dig med diverse tilbud, kuponer og kommercielle links, når du handler online, så passer det ikke. Alle de tilbud og rabatter, der vises af Contradeplatform, fremkommer i generende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue i en af dine browsere.

Annoncerne dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de foreslår dig at købe nogle bestemte varer til en favorabel pris. Men du skal ikke falde for det, da de for det meste er falske. Det er kun et udspekuleret trick til at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Det er grunden til, at det ikke er værd at have denne applikation installeret på din computer.

En anden uønsket egenskab ved Contradeplatform er indsamling af data. Efter installation vil det indsamle forskellige oplysninger angående dine søgevaner, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endog dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data og gør dem således mere relevante og tiltrækkende for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med Contradeplatform, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert eneste klik, du foretager på dem.

Således distribueres Contradeplatform adware

Contradeplatform fordeles på samme måde som det meste andet adware – bundtet med freeware. Når du for eksempel downloader og installerer en gratis applikation, er der risiko for, at Contradeplatform vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være meget opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, da det muligvis kan være Contradeplatform eller andet adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Contradeplatform

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Contradeplatform, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Contradeplatform

Sådan fjernes Contradeplatform ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Contradeplatform installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Contradeplatform
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Contradeplatform fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Contradeplatform samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Contradeplatform, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Contradeplatform fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Contradeplatform. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Contradeplatform eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Contradeplatform, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Contradeplatform fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Contradeplatform samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Contradeplatform, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Contradeplatform fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Contradeplatform fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Contradeplatform. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Contradeplatform, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
april 11, 2015 08:00, april 11, 2015 08:00
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *