ConvertAd - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

ConvertAd er en ondsindet applikation, som du ikke bør have installeret i din personlige computer. Det kan få uønskede konsekvenser, så derfor er nødvendigt, at den fjernes. Hvis din computer er inficeret med dette adwareprogram, kan du fjerne det enten automatisk eller manuelt. Vi anbefaler, at du gør det automatisk, da det er en mere sikker og effektiv måde at gøre det på. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen for altid. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du fjerne infektionen manuelt. Vi har udviklet en trin-for-trin ConvertAd fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig – du kan finde den nedenfor denne artikel. Hvis du gerne vil vide mere om ConvertAd, så skal du bare læse videre.

Om ConvertAd

ConvertAd er opført som et adwareprogram. Det bliver installeret i computeren uden at brugeren selv er klar over det. Når det er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Der er forskellige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. Et nyt vindue eller en ny fane kan ligeledes blive åbnet i din netbrowser. De dukker tilfældigt op, af og til, og det er yderst generende. For det meste vil du se dem på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon. Du vil blive tilbudt at købe nogle særlige varer til en favorabel pris. Selvom annoncerne virker ret tiltrækkende, skal du ikke have tillid til dem – det er kun et trick for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på dem. For det meste reklameres der for et produkt, som slet ikke er tilgængeligt.

ConvertAd fungerer som et mellemled mellem brugere og annoncører. Problemet er, at udviklerne af dette adware hverken administrerer eller på anden måde modererer deres partnere. Så det er en fremragende mulighed for forskellige cyber kriminelle at nå dig direkte i din netbrowser hver dag. Og det er grunden til, at du ikke skal klikke på de annoncer. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, og dermed kan din computer blive inficeret eller du kan endda blive snydt, hvis du forsøger at købe noget på de sider. Den fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den er kun anvendelig i Windows operativsystem, så Apple brugere behøver ikke at bekymre sig om den.

En anden uønsket egenskab ved ConvertAd er indsamling af data. Hvis din computer er inficeret med dette malware, vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, dine IP og e-mail adresser, søgeforespørgsler eller mest besøgte sider. Disse oplysninger bliver senere hen brugt med henblik på markedsføring. Udviklerne af adware tilpasser de viste annoncer i henhold til de givne oplysninger, og gør dem dermed endnu mere relevante og interessante i dine øjne, idet de er baseret på dine søgevaner. Således øges chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er netop formålet med denne applikation, da udviklerne bliver betalt per klik. De udvikler trafik og finder kundeemner. Det er ikke svært at genkende denne applikation, for annoncerne, som bliver vist af ConvertAd, er som regel markeret med et slogan ”Ads by ConvertAd” eller ”Brought to you by ConvertAd”.

Således distribueres ConvertAd

Du kan ganske enkelt ikke downloade denne applikation selv. Den følger med andet gratis software, som kan blive downloadet gratis fra internettet. Når du for eksempel downloader og installerer et gratis software program, såsom en media player eller PDF generator, er der risiko for, at ConvertAd vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. For at undgå, at det sker, skal du undgå at downloade software fra hjemmesider, der virker upålidelige. Men nogle gange har du imidlertid ikke andet valg. I det tilfælde skal du være yderst forsigtig under installationen af software. Du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, og du skal endelig ikke springe punkter over. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger. Du skal ikke haste igennem, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være afkrydset for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender til, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, da det muligvis kan være ConvertAd eller andet malware. Disse råd skulle være nok til, at du kan beskytte dig selv mod at installere uønsket software. Men hvis det imidlertid er for sent med disse råd og din computer allerede er inficeret, skal du med det samme fjerne ConvertAd.Automatiske fjernelsesværktøjer til ConvertAd

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ConvertAd, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af ConvertAd ads

Sådan fjernes ConvertAd ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom ConvertAd installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ConvertAd
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af ConvertAd fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med ConvertAd samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ConvertAd, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse ConvertAd fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner ConvertAd. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af ConvertAd eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ConvertAd, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse ConvertAd fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med ConvertAd samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ConvertAd, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man ConvertAd fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde ConvertAd være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse ConvertAd fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på ConvertAd. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ConvertAd, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
januar 26, 2015 08:27, januar 26, 2015 08:27
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *