CoupAlert - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

CoupAlert er endnu en applikation, der foregiver at være brugbar, men som kategoriseres som en adware og et PUP (potentielt uønsket program). Selvom det beskrives som et nyttigt værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge, ved at vise rabatter, kuponer og kommercielle tilbud, når du handler på internettet, er det ikke helt sandt. Den fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den viser rent faktisk diverse tilbud direkte i din browser, problemet er, at de hverken vil spare din tid eller penge.

CoupAlert er fuldstændig gratis for brugere, men den er tæt knyttet til tredjeparter, som tit viser sig at være diverse cyberkriminelle, såsom hackere og svindlere. De reklamerer dagligt for deres produkter direkte i dine netbrowsere. De annoncer dukker normalt op på e-handel hjemmesider, såsom Amazon eller eBay, og tilbyder dig at købe noget til en favorabel pris. Selvom annoncerne virker ganske attraktive, skal du ikke klikke på dem, da de for det meste er falske, og du vil ikke drage fordel af det. De kan blive vist i alle mulige former, såsom banner, pop-up, pop-under og i-tekst annoncer. Hvis du imidlertid vælger at klikke på en af dem, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparters hjemmeside, der kan være inficeret af cyberkriminelle, og dermed forårsage problemer i din computer. Eller hvis du forsøger at købe noget dér, kan du blive snydt og miste dine penge. Mange brugere tror, at CoupAlert er en virus, fordi de ikke kan huske at have installeret den, og ikke har nogen ide om, hvordan de er blevet inficeret. Den er faktisk ikke en farlig virus i sig selv, men den kan få dig ud i nogle seriøse problemer vedrørende din netsikkerhed, hvis du ikke fjerner den hurtigt nok.

En anden uønsket egenskab ved denne applikation er dataindsamling. Brug et øjeblik på at besøge deres officielle hjemmeside på http://www.coupalerter.com/#, og se nærmere på deres Fortrolighedspolitik.
CoupAlert

Du vil finde nogle interessante fakta dér:

FORMER FOR INFORMATION, SOM VI INDSAMLER, OG HVORDAN VI BRUGER DEN

SELSKABET INDSAMLER KUN GRUNDLÆGGENDE INFORMATION, SOM DU GIVER OS PÅ WEBSIDEN. VI BENYTTER IKKE ”DATAHØSTER TEKNOLOGI”.

DU KAN BLIVE BEDT OM AT UDFØRE EN KORT UNDERSØGELSE, MENS DU ER PÅ WEBSIDEN. DISSE UNDERSØGELSER HJÆLPER OS TIL BEDRE AT FORSTÅ, HVORDAN DU BENYTTER WEBSIDEN OG GØR OS I STAND TIL AT YDE DIG EN BEDRE SERVICE. UNDERSØGELSERNE KAN VÆRE ADMINISTRERET AF SELSKABET ELLER AF EN TREDJEPART.

DU KAN MODTAGE PERIODEVIS E-MAIL KOMMUNIKATION FRA SELSKABET. DENNE KORRESPONDANCE KAN INKLUDERE SÆRLIGE TILBUD OG/ELLER ANNONCER, DER HAR RELATION TIL TJENESTER, SOM YDES AF SELSKABET ELLER TJENESTER, SOM YDES AF SELSKABETS STRATEGISKE PARTNERE OG AFFILIEREDE. SKULLE DU VÆLGE AT ”TRÆKKE DIG FRA” AT MODTAGE DENNE E-MAIL KOMMUNIKATION, VIL DU DEREFTER KUN MODTAGE E-MAIL KOMMUNIKATION, SOM HAR DIREKTE RELATION TIL TJENESTEN, SOM YDES AF SELSKABET. FOR AT AFMELDE ENHVER AF VORES KOMMUNIKATIONER ELLER HVIS DU HAR NOGLE SPØRGSMÅL ANGÅENDE VORES TJENESTER, BEDES DU VENLIGST SENDE EN E-MAIL TIL WEBMASTER@WWW.COUPALERTER.COM.

DU ACCEPTERER, AT VI KAN BENYTTE ENHVER INFORMATION, DU GIVER, TIL:

AT VI KAN YDE DEN SERVICE OG KUNDEHJÆLP, DU ANMODER OM; – AT LØSE KONFLIKTER, OPKRÆVE GEBYRER OG FEJLFINDE PROBLEMER RELATERET TIL BRUGEN AF WEBSIDEN; – AT FORHINDRE POTENTIELT FORBUDTE ELLER ULOVLIGE AKTIVITETER OG HÅNDHÆVE VORES GENERELLE VILKÅR FOR BRUG OG RETSPOLITIK (ELLER ENHVER ANDEN AFTALE MELLEM SELSKABET OG DETS KUNDER OG/ELLER TJENESTEUDBYDERE) ELLER DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK; – AT TILPASSE, MÅLE OG FORBEDRE VORES TJENESTER OG WEBSIDENS INDHOLD OG LAYOUT; – AT SAMMENLIGNE INFORMATIONENS NØJAGTIGHED, OG BEKRÆFTE DEN MED TREDJEPARTER; – OG TIL ETHVERT ANDET FORMÅL SOM ER FASTLAGT HERI.

VI KAN VIDEREGIVE PERSONLIG INFORMATION, FOR AT SVARE PÅ ADVOKATUNDERSØGELSER, FOR AT HÅNDHÆVE VORES FORTROLIGHEDSPOLITIK, FOR AT FORSVARE EN PÅSTAND OM, AT INFORMATION PÅ WEBSIDEN OVERTRÆDER ANDRES RETTIGHEDER, ELLER FOR AT BESKYTTE ALLES RETTIGHEDER. DETTE KAN KRÆVE, AT SELSKABET VIDEREGIVER PERSONLIG INFORMATION. VI KAN OGSÅ DELE DIN PERSONLIGE INFORMATION MED:

– TREDJEPARTER SÅSOM BUREAUER, DER OPKRÆVER REGNINGER, ANDRE FORRETNINGSENHEDER; – ANDET SELSKAB, I DET TILFÆLDE AT VI PLANLÆGGER AT FUSIONERE MED ELLER BLIVE OPKØBT AF DEN FORRETNING (SKULLE EN SÅDAN KOMBINATION ELLER OVERFØRSEL SKE, VIL VI KRÆVE, AT DEN NYE KOMBINERET ENHED UDVIKLER EN POLITIK, DER RESPEKTERER DIN PERSONLIGE INFORMATION. HVIS DIN PERSONLIGE INFORMATION BLIVER DISTRIBUERET I OVERENSSTEMMELSE MED DEN POLITIK, VIL DU FÅ BESKED PÅ FORHÅND); EN ORDENSMAGT ELLER ANDRE STATSANSATTE, SOM SVAR PÅ EN RETSKENDELSE ELLER ANDEN BEKRÆFTET ANMODNING OM SÅDAN EN INFORMATION; OG ANDRE TREDJEPARTER, TIL HVILKE DU UDTRYKKELIGT BEDER OS OM AT SENDE DIN INFORMATION ELLER DET OVENFOR ANGIVET.

DATA BEHANDLING

SELSKABET KAN HAVE ELLER KAN ETABLERE FORRETNINGSFORBINDELSER MED TREDJEPARTER, SOM HJÆLPER MED LEDELSEN AF VORES DATA. NÅR DU INDMELDER DIG PÅ VORES WEBSIDE, OG DU LADER BOKSEN VÆRE AFKRYDSET ”JA, JEG VIL GERNE MODTAGE INFORMATION OG TILBUD FRA SELSKABET”, SÅ FORSTÅR DU, AT DU UDTRYKKELIGT GIVER SELSKABET TILLADELSE TIL AT DELE ENHVER INFORMATION GIVET AF DIG TIL DISSE TREDJEPARTER. HVIS DU IKKE ØNSKER, AT DIN INFORMATION BLIVER DELT MED DISSE TREDJEPARTER, SKAL DU AFKRYDSE FELTET, HVOR DER STÅR ”NEJ, JEG ØNSKER IKKE AT MODTAGE INFORMATION OG TILBUD FRA SELSKABET”.

AFFILIEREDE

BEMÆRK VENLIGST, AT SELSKABET KAN INDEHOLDE LINKS TIL ANDRE WEBSIDER. SELSKABET ER IKKE ANSVARLIG FOR DISSE WEBSIDERS FORTROLIGHEDSPRAKSIS ELLER INDHOLD. TILLIGE KAN SELSKABET INDGÅ PARTNERSKAB MED ANDRE FORRETNINGER ELLER ORGANISATIONER PÅ INTERNETTET. I NOGLE TILFÆLDE KAN DU FÅ ADGANG TIL WEBSIDEN VIA ET LINK PÅ SÅDAN EN PARTNERS WEBSIDER. VED AT DU FÅR ADGANG TIL WEBSIDEN VIA EN AF VORES PARTNERES WEBSIDE, TILKENDEGIVER DU DIN FORSTÅELSE FOR, AT SELSKABET IKKE ER ANSVARLIG FOR DISSE WEBSIDERS FORTROLIGHEDSPRAKSIS ELLER INDHOLD. ENDVIDERE ER DET OGSÅ MULIGT, AT VED AT FÅ ADGANG VIA EN PARTNERS WEBSIDE OG BENYTTE WEBSIDEN, KAN DU TILLADE PARTNERENS WEBSIDE AT SE ENHVER INFORMATION, DU OPGIVER. HVIS DU ER BEKYMRET OVER AT FÅ ADGANG VIA EN PARTNERS WEBSIDE, KAN DU FÅ DIREKTE ADGANG TI WEBSIDEN PÅ WWW.WWW.COUPALERTER.COM.

ADGANG TIL OG ÆNDRING AF PERSONLIG INFORMATION

DU KAN GENNEMSE, ÆNDRE ELLER SLETTE DIN PERSONLIGE INFORMATION, SOM DU HAR GIVET TIL OS VIA VORES WEBSIDE. DU KAN FÅ ADGANG TIL DIN INFORMATION ONLINE, VED BLOT AT LOGGE IND PÅ WWW.WWW.COUPALERTER.COM, OG VÆLGE LINKET ”MY HOMEPAGE” (MIN HJEMMESIDE). DU VIL VIA DETTE LINK VÆRE I STAND TIL AT REDIGERE DIN PERSONLIGE INFORMATION OG/ELLER FJERNE OG SLETTE PERSONLIG INFORMATION.

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/10/CoupAlert.png

I en nøddeskal betyder det, at dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, IP adresse eller søgeforespørgsler vil blive indsamlet og videregivet til tredjeparter. De tilpasser deres annoncer og gør dem på den måde mere interessante for brugerne. Annoncerne virker dermed yderst relevante for brugernes søgevaner og interesser, og så øges chancerne for, at de vil klikke på en af dem. Du kan også bemærke, at der ikke er nogen gyldig kontaktinformation på deres hjemmeside. Grunden er, at de ikke vil have, at du ved hvem de er. Hvis noget uønsket sker, som følge af denne applikation, står ingen med ansvaret for det.

En anden interessant kendsgerning – der er ingen download funktion på deres webside. Hvordan kan det være? Hvordan kan du så installere denne tilføjelse? Det er enkelt – CoupAlert florerer ved at følge med andet gratis software, der kan downloades fra internettet, så det kan ske uden din viden. Normalt følger den med diverse PDF generators, media players eller falske Flash opdateringer, så hvis du ønsker at undgå denne infektion, skal du undgå at downloade den slags software. Hvis du imidlertid ikke har andre muligheder, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies. Læs alting omhyggeligt, og spring ingen punkter over. Det skulle beskytte dig mod at installere uønskede programmer. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret med CoupAlert, skal du tage dig af det med det samme. Vi anbefaler, at du downloader et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla, og scanner din PC med det. Det vil finde og fjerne truslen automatisk. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra software, for at udføre dette, kan du gøre det manuelt, ved at følge vores trin-for-trin CoupAlert fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til CoupAlert

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CoupAlert, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af CoupAlert Ads

Sådan fjernes CoupAlert ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom CoupAlert installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til CoupAlert
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af CoupAlert fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med CoupAlert samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CoupAlert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse CoupAlert fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner CoupAlert. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af CoupAlert eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CoupAlert, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse CoupAlert fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med CoupAlert samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CoupAlert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man CoupAlert fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde CoupAlert være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse CoupAlert fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på CoupAlert. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CoupAlert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
november 8, 2014 07:05, december 1, 2014 12:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *