Coupon Ahoy - Hvordan Fjernes Det?

 

Coupon Ahoy er ikke alene generende, det er også en ondsindet applikation. Nye undersøgelser har afsløret, at den bør kategoriseres som adware, så hvis din computer bliver inficeret med Coupon Ahoy, vil du se forskellige annoncer i alle dine browsere.

For at fjerne Coupon Ahoy hurtigt og uden besvær, anbefaler vi den automatiske metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller StopZilla, installere det på din computer og derefter køre en scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det skulle kunne finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, skulle det ligeledes kunne finde og fjerne dem. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også fjerne Coupon Ahoy manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Coupon Ahoy manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne Coupon Ahoy selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Coupon Ahoy og dets specifikke funktioner. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om Coupon Ahoy adware

Når Coupon Ahoy først er inde i systemet, vil det fylde dine browsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce vedhæftet.

Vi kan kun råde dig til at holde dig langt væk fra de annoncer, der vises af Coupon Ahoy, for hvis du klikker på en af dem, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Coupon Ahoy er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware som dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder Coupon Ahoy installeret på din computer, vil forskellige it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i dine browsere hver dag, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved Coupon Ahoy er dataindsamling. Det indsamler dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, din IP adresse og e-mail adresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data og bliver dermed mere relevante og interessante i dine øjne, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med Coupon Ahoy, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres Coupon Ahoy adware

Coupon Ahoy kan trænge ind i din computer, når du downloader og installerer et freeware program. Når du for eksempel downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at Coupon Ahoy vil blive downloadet ved siden af og hemmeligt trænge ind i systemet. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget forsigtig i løbet af installationen af freeware, og så skal din computer i øvrigt altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware software.Automatiske fjernelsesværktøjer til Coupon Ahoy

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Coupon Ahoy, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Coupon Ahoy Ads

Sådan fjernes Coupon Ahoy ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Coupon Ahoy installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Coupon Ahoy og relaterede parasitter såsom Coupon Companion , Ads by Cheap Coupon , Coupon Samurai , Underground Coupon .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Coupon Ahoy fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Coupon Ahoy samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Ahoy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Coupon Ahoy fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Coupon Ahoy. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Coupon Ahoy eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Ahoy, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Coupon Ahoy fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Coupon Ahoy samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Ahoy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Coupon Ahoy fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Coupon Ahoy være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Coupon Ahoy fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Coupon Ahoy. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Ahoy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Coupon Ahoy fjernelse

 
Processer:
 

Coupon Ahoy skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 6, 2016 15:26, januar 6, 2016 15:26
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *