Coupon Companion - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Coupon Companion er et adware program, som viser tonsvis af annoncer på nogle populære hjemmesider, såsom Facebook, eBay og andre. Disse meddelelser indeholder diverse kuponer og de tilbyder forskellige tjenester. Coupon Companion anvendes med henblik på reklame, men ikke på en rimelig måde.

For det første trænger programmet ind i dit system ved at være bundtet med andet software. Vi er ikke altid lige forsigtige med hensyn til installationsprocessen og vi har tendens til hurtigt at klikke videre, uden først at læse om det, vi er ved at installere. Når du vælger en brugerdefineret installation, kan du fravælge uønskede ekstra programmer, og dermed undgå at installere programmer ligesom Coupon Companion og lignende.

Coupon Companion ligner til forveksling tidligere nævnte SaveByClick, Searchab virus or DropDownDeals. Skønt disse programmer også kan blive downloadet på den lovlige måde, trænger de for det meste ind i systemet ad hemmelig veje. Du har sikkert stor lyst til at fjerne Coupon Companion fra din maskine. For at gøre det, skal du åbne Windows Start Menu og derpå Kontrolpanelet -> Tilføj/Fjern (”Programmer & Funktioner” i Vista/Windows 7) og se efter eventuelle poster, der har relation til Coupon Companion. Klik ”Fjern”. Vi anbefaler ligeledes, at du kører en scanning på din computer med et anerkendt anti-spyware program, f. eks Spyhunter, så du kan være sikker på, at der ikke findes nogle infektioner i dit system.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Coupon Companion

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Coupon Companion, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Coupon Companion fjernelse

 
Processer:
 

Coupon Companion skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 2, 2015 09:58, juli 2, 2015 09:58
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *