Coupon Samurai - Hvordan Fjernes Det?

 

Coupon Samurai er endnu en ondsindet applikation, som ikke bør være installeret på din computer. Det kategoriseres officielt som adware, hvilket vil sige, at når det først er inde i systemet, vil det oversvømme dine browsere med alle mulige slags annoncer.

Annoncerne, der vises af Coupon Samurai, er som regel markeret med en tekst, såsom ”Ads by Coupon Samurai” eller ”Brought to you by Coupon Samurai”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt afgjort inficeret og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Du kan fjerne malware ligesom Coupon Samurai enten manuelt eller automatisk, og hvilken af metoderne du vælger, er helt op til dig selv.

Da den automatiske fremgangsmåde er meget nemmere, anbefaler vi dig derfor at vælge den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derpå køre en scanning af alle dine filer på din harddisk. Det skulle automatisk finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og det vil samtidigt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

Men hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også slippe af med Coupon Samurai manuelt. Denne proces kan være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin Coupon Samurai manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne Coupon Samurai ved egen hånd.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor. Videre i denne artikel kan du læse mere om Coupon Samurai og programmets specifikke funktioner.

Om Coupon Samurai adware

Selvom det beskrives som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge ved at forsyne dig med forskellige kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Problemet er, at alle de kuponer og tilbud vises som irriterende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også åbnes en ny fane eller et ny vindue med annoncer i din browser.

Annoncerne, der vises af Coupon Samurai, dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og prøver simpelthen bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du skulle komme til at klikke på en af de annoncer, der vises af Coupon Samurai, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres Coupon Samurai adware

Din computer kan blive inficeret med Coupon Samurai, blot ved at du downloader og installerer et freeware program fra internettet. Coupon Samurai er bundtet med gratis applikationer, så når du downloader og installerer en gratis PDF generator eller media player, er der risiko for, at dette malware vil blive downloadet og installeret ved siden af uden at advare dig om det. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og så skal din computer i øvrigt altid være beskyttet med et troværdigt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Coupon Samurai

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Coupon Samurai, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Coupon Samurai Ads

Sådan fjernes Coupon Samurai ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Coupon Samurai installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Coupon Samurai og relaterede parasitter såsom Coupon Companion , Ads by Cheap Coupon , Coupon Titan , Coupon Codes .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Coupon Samurai fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Coupon Samurai samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Samurai, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Coupon Samurai fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Coupon Samurai. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Coupon Samurai eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Samurai, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Coupon Samurai fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Coupon Samurai samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Samurai, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Coupon Samurai fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Coupon Samurai være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Coupon Samurai fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Coupon Samurai. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Samurai, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Coupon Samurai fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
oktober 2, 2015 09:52, oktober 2, 2015 09:52
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *