Coupon Titan - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Hvis du falder over nogle annoncer, der er markeret med et slogan, ”Ads by Coupon Titan”, er din computer helt klart inficeret med dette potentielt uønskede program, og du er nødt til at gøre noget ved sagen. Coupon Titan kategoriseres officielt som adware, hvilket betyder, at når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine browsere. Hvis du for nylig har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner Coupon Titan enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du vælger.

Det er dog meget nemmere og mere tidsbesparende at gøre det automatisk frem for manuelt, så derfor anbefaler vi dig at vælge den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det skulle automatiske kunne finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også slippe af med infektionen manuelt. Da denne proces imidlertid kan være vanskelig, har vi, for at hjælpe dig, udviklet en trin-for-trin Coupon Titan manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du klarer at fuldføre alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne Coupon Titan ved egen hjælp.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i denne artikel kan du finde information om de særlige funktioner ved Coupon Titan.

Om Coupon Titan adware

Coupon Titan fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Når Coupon Titan først er installeret, vil det vise forskellige annoncer i dine browsere, såsom popup, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Selv en ny fane eller et vindue med en annonce kan blive åbnet i din browser.

Annoncerne, som vises af Coupon Titan, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle varer eller tjenester til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for de er for det meste falske og prøver kun på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne.

Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du klikker på en af de annoncer, som vises af Coupon Titan, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive fuppet og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Alt dette skyldes, at Coupon Titan fungerer som et reklamenetværk for it kriminelle. Idet disse ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom Coupon Titan til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Når det så er sagt, hvis du beholder Coupon Titan på din computer, vil omtalte it kriminelle være i stand til at nå dig direkte i dine browsere til dagligt, og det er meget farligt.

Således distribueres Coupon Titan adware

Coupon Titan spredes ved at være bundtet med andet gratis software, som kan downloades fra upålidelige hjemmesider. Det vil sige, at når du downloader og installerer en PDF generator eller download manager, er der risiko for, at Coupon Titan vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freeware. Det anbefales ligeledes, at din computer hele tiden er beskyttet med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Coupon Titan

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Coupon Titan, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Coupon Titan Ads

Sådan fjernes Coupon Titan ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Coupon Titan installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Coupon Titan og relaterede parasitter såsom Coupon Companion , Ads by Cheap Coupon , Coupon Codes .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Coupon Titan fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Coupon Titan samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Titan, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Coupon Titan fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Coupon Titan. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Coupon Titan eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Titan, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Coupon Titan fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Coupon Titan samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Titan, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Coupon Titan fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Coupon Titan være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Coupon Titan fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Coupon Titan. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Coupon Titan, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Coupon Titan fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 17, 2015 12:06, juli 17, 2015 12:06
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *