CouponBusters Ads - Hvordan Fjernes Det?

 

CouponBusters er et adware program, der er udviklet til at fremme annoncer og opbygge trafik for kommercielle websider. Applikationen kan inficere alle større browsere, inklusiv Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis din browser er blevet inficeret, vil du se talrige annoncer, hver gang du søger på internettet. CouponBusters tilbyder forskellige rabatter og kuponer til handel online. Hovedformålet med disse annoncer er desværre at omdirigere dig til særlige websider og fremme deres tjenester, i stedet for at give dig rabatter.

Ved at klikke på CouponBusters Ads, hjælper du med det samme skaberne af denne adware med at tjene penge. De får penge for tilknyttet/affiliate marketing og for at øge trafikken til sponsorerede websider. Nogle af annoncerne kan være fyldt med links til kompromitterende websider, og hvis du klikker på dem, kan din computer måske blive inficeret. Hvad mere er, så opsporer CouponBusters din søgehistorik. Den overvåger hver søgesession og indsamler information om dine interesser. Senere hen udvikler den annoncer baseret på disse data, for at lave mere personlige reklamer og få flere klik. Problemet ved opsporingen af din søgeaktivitet er, at den nemt kan få adgang til din følsomme information, såsom dine e-mails eller kodeord. Hvis den bærer sig ad med at få fat i login til dine bankkonti, kan du endda miste penge.

Det anbefales på det kraftigste at fjerne CouponBusters Ads, lige så snart du opdager dem. Afinstallér adwaren fra Kontrolpanelet og genopret derefter indstillingerne i dine browsere. I slutningen af denne artikel vil du finde en guide til, hvordan det gøres. Undgå ligeledes at tilføje lignende adware fremover. CouponBusters følger normalt med freeware fra internettet, derfor bør du nøje følge installationstrinene, hver gang du installerer ny software, og du skal ikke tillade tilføjelse af ekstra programmer. Som regel er du nødt til at fravælge disse valgmuligheder ved et af installationstrinene.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne CouponBusters hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter CouponBusters og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af CouponBusters Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til CouponBusters og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af CouponBusters Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til CouponBusters og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af CouponBusters Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner CouponBusters. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til CouponBusters Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CouponBusters Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

CouponBusters Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 24, 2014 06:48, juli 24, 2014 06:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *