CouponEx Ads - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

CouponEx Ads er et adwareprogram, der lover at levere diverse promos/reklamespots, freebies samt finde de bedste udsalg på internettet. Det kan blive downloadet fra den officielle hjemmeside, men som regel følger det med andet freeware. De fleste brugere klager over denne applikation, da den forstyrrer deres søgeoplevelse, og forårsager omdirigeringer til sponsorerede sider. Hvis du har bemærket den i én af dine browsere, skal du fjerne CouponEx ved hjælp af et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes.

Om CouponEx Ads

CouponEx er skabt af SuperWeb LLC. Du har måske allerede hørt om denne udvikler, da den har udgivet snesevis af lignende applikationer. Programmet hævder at kunne hjælpe dig med at finde rigtige gode shoppingtilbud online, og skaffe dig yderligere rabatter på dine foretrukne varer eller tjenester. Desværre er nogle af oplysningerne om dens funktioner falske. Desuden benytter programmet urimelige metoder til at infiltrere computeren, hvilket ligeledes bidrager til, hvorfor CouponEx anses for at være et potentielt uønsket program. Værktøjet har tillige andre funktioner, der kan påvirke din computers sikkerhed og krænket dit privatliv.

En anden generende egenskab ved CouponEx er, at den sporer din søgehistorik samt alle de data, du indtaster under din søgning. Den kan videregive den information til tredjeparterne, som bruger den til at personliggøre diverse annoncer, og som et resultat af det, kan du modtage annoncer, der passer til dine interesser. Det er åbenlyst, at den slags annoncer får flere klik, hvilket betyder, at CouponEx vil tjene flere penge. De fleste brugere synes imidlertid, at CouponEx Annoncer er virkelig irriterende, og de vil gerne være fri for dem. Man bør også tænke på risikoen for at besøge skadelige hjemmesider, idet man klikker på de annoncer.

CouponExs distributionsmetoder

Ligesom alle de andre programmer, der er designet af SuperWeb LLC, distribueres CouponEx sammen med andet freeware. For at undgå den slags programmer, er du nødt til at være opmærksom på installationsprocessen

ved freeware, som er hentet ned fra internettet. Du skal aldrig springe installationspunkter over, og du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde, i stedet for en almindelig én. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgfrie downloads, og du kan selv bestemme om du har lyst til at installere dem eller ej. Du skal aldrig godkende programmer, som du ikke kender.

Du skal fjerne CouponEx Ads fra dit system hurtigst muligt, hvis du ikke ønsker yderligere problemer. Som før nævnt, så kan scanning med et anerkendt anti-spyware program ganske nemt løse det problem. Du kan også manuelt slippe af med CouponEx. Først og fremmest skal du fjerne alt, der har relation til programmet, fra programlisten, som du finder i Kontrolpanelet. Du kan derefter gendanne indstillingerne i de ramte browsere. Se vores trin-for-trin vejledningen nedenfor, for at lære hvordan det gøres.

Sådan fjernes CouponEx Adware

Sådan fjernes CouponEx Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom CouponEx Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til CouponEx Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af CouponEx Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med CouponEx Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponEx Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse CouponEx Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner CouponEx Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af CouponEx Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponEx Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse CouponEx Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med CouponEx Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponEx Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til CouponEx Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CouponEx Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
november 22, 2014 09:42, november 22, 2014 09:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *