Couponpueke - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Couponpueke beskrives som en brugbar browsertilføjelse, der vil hjælpe brugerne med at forbedre deres søgning på internettet. Men denne beskrivelse ligger langt fra virkeligheden. Hvis du ikke har lyst til at få problemer, bør du fjerne denne applikation fra din computer hurtigst muligt. Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det, så fortsæt med at læse denne artikel. Vi vil forsyne dig med en vejledning til, hvordan du fjerner denne cyber infektion.

For det første bør du vide, at der er to måder at gøre det på – manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere og tidsbesparende at udføre fjernelsen automatisk, så vi anbefaler dig at gøre det på den måde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla, installere det og køre en scanning af alle filer, der er gemt på din hard disk. Det vil automatisk finde og fjerne Couponpueke. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det også fjerne dem. Du kan naturligvis også benytte en anden anti-malware applikation efter eget valg.

Hvis du gerne vil udføre dette uden hjælp fra anti-malware software, kan du gøre det ved at følge vores vejledning, der trin for trin forklarer, hvordan du manuelt fjerner Couponpueke. Du kan finde den i slutningen af denne artikel. Vi har udviklet den til at hjælpe dig igennem denne virus fjernelsesproces, fordi det kræver en særlig ekspertise. Men selvom du får fjernet virussen manuelt, anbefaler vi dig alligevel at scanne din computer efterfølgende, da andre infektioner kan være blevet infiltreret i dit system af Couponpueke, og det er nødvendigt, at de også bliver fjernet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende Couponpueke, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved denne virus, skal du blot læse videre.

Om Couponpueke

Couponpueke kategoriseres som adware på grund af visninger af diverse annoncer i netbrowsere. Selvom det præsenteres som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge, når du handler online, ved at skaffe dig forskellige kuponer og tilbud, så er det ikke sandt. Det vil hverken spare din tid eller penge. Snarere det modsatte, du kan miste dine penge og du vil bestemt spilde din tid på Couponpueke app.

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Efter at være blevet installeret vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. De annoncer kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser. Annoncerne dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og foreslår dig at købe nogle bestemte varer til en bedre pris. Selvom tilbuddene virker meget tillokkende, skal du vide, at de typisk er falske – det er kun et trick for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af de annoncer. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere, så det kan vi sandelig ikke anbefale dig at gøre. Din computer kan nemlig blive inficeret eller du kan blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Couponpueke kan beskrives som et reklamenetværk, der er designet specielt for cyber kriminelle. Som du ved, så kan de ikke reklamere for deres produkter i lovlige reklamenetværk, fordi de er bandlyst derfra, så de benytter adware ligesom dette til at skabe trafik til deres websider samt inficere nye ofre. Så hvis Couponpueke er installeret i din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din browser hver dag. Det er meget farligt, og derfor bør du fjerne denne infektion med det samme.

En anden uønsket egenskab ved Couponpueke er indsamling af data. Når applikationen først er installeret, vil den indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endog dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop formålet med Couponpueke, fordi skaberne af det bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem. De udvikler webtrafik og finder kundeemner.

Det er ikke svært at afgøre, om din computer er inficeret med dette ondsindede program, fordi annoncerne, der vises af Couponpueke, som regel er markeret med et slogan ”ads by Couponpueke” eller ”Brought to you by Couponpueke”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, så er din computer helt klart inficeret og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Således distribueres Couponpueke

Couponpueke distribueres ved at følge med andre applikationer, som kan downloades gratis fra internettet. Dvs. når du downloader og installerer en media player eller PDF generator, er der risiko for, at Couponpueke også vil blive installeret, uden nogen form for advarselsbesked. Hvis du gerne vil undgå det, så skal du være yderst opmærksom under installationen af gratis software, der er downloadet fra upålidelige websider. Du skal ikke springe nogle punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at have kontrol over tingene. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, fordi det muligvis kan være Couponpueke eller andet adware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Couponpueke

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Couponpueke, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Couponpueke

Sådan fjernes Couponpueke ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Couponpueke installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Couponpueke
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Couponpueke fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Couponpueke samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Couponpueke, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Couponpueke fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Couponpueke. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Couponpueke eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Couponpueke, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Couponpueke fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Couponpueke samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Couponpueke, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Couponpueke fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Couponpueke fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Couponpueke. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Couponpueke, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
februar 13, 2015 08:54, februar 13, 2015 08:54
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *