CouponTime - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

CouponTime lover brugerne at give dem diverse kuponer, tilbud samt kommercielle tilbud, når de handler på internettet, og dermed spare deres tid og penge. Virkeligheden er imidlertid ikke som beskrivelsen siger. De tilbud og kuponer, der vises af CouponTime, er som regel falske, og du skal ikke tro på dem. Værktøjet vil irritere dig rigtig meget, fordi annoncerne dukker tilfældigt op, af og til, og forstyrrer på den måde din søgning på internettet. De kan blive vist på forskellige måder, såsom popup, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. Et nyt vindue eller en ny fane kan ligeledes blive åbnet i din netbrowser.

CouponTime fungerer som en browser tilføjelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den er endnu kun anvendelig i Windows operativsystem, så Apple brugere behøver ikke at bekymre sig om den. Selvom annoncerne virker yderst tillokkende, skal du ikke klikke på dem. For det første er de for det meste falske. Det betyder, at du alligevel ikke vil få de reklamerede tilbud. For det andet kommer alle annoncerne fra diverse tredjeparter. Idet CouponTime er fuldstændig gratis for brugerne, bliver den sponsoreret af forskellige tredjeparter for at vise deres annoncer i brugernes netbrowsere. Hvis du imidlertid klikker på en af de annoncer, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparters hjemmesider, der kan være inficeret af cyber kriminelle, såsom svindlere og hackere, så du udsætter således dig selv for fare for at blive inficeret eller endda at blive snydt, og dermed miste dine penge.

Problemet er, at CouponTime hverken administrerer eller på anden måde modererer partnerne, så det er en fremragende mulighed for cyber kriminelle at nå brugerne direkte i deres netbrowsere, mens næsten alle andre reklamenetværk forbyder dem det. Det er grunden til, at CouponTime kategoriseres som en uønsket applikation. En anden ligeså (eller endda yderligere) ondsindet egenskab ved dette program er indsamling af data. Hvis du besøger den officielle hjemmeside på http://coupontime.info og kigger nærmere på Fortrolighedspolitikken, kan du selv se det. Når applikationen først er installeret, vil den indsamle diverse oplysninger om din netsøgning samt interesser, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, IP og e-mail adresser, eller endda din geografiske placering. Senere hen bliver denne information overført til sponsorerne af CouponTime. De tilpasser deres annoncer i henhold til den givne data, og gør dem på den måde mere relevante og interessante i dine øjne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er formålet med CouponTime, idet ejerne af programmet bliver betalt for hvert et klik, du foretager på dem. Værktøjet udvikler webtrafik og finder kundeemner.
CouponTime

Selvom der ikke er tale om en farlig virus, som selv kan forårsage en masse problemer, kan den lede dig hen til nogle mere alvorlige problemer vedrørende netsikkerhed, så derfor er det nødvendigt at fjerne den så hurtigt som muligt. Og det er ikke vanskeligt at afgøre om din computer er inficeret eller ej – de fleste annoncer, der vises af CouponTime, er markeret med et slogan ”Ads by CouponTime” eller ”Brought to you by CouponTime”. Så hvis du har bemærket dette, er din computer afgjort inficeret, og du bør træffe de nødvendige foranstaltninger for at fjerne CouponTime ads med det samme.

Denne applikation distribueres ved hjælp af urimelige metoder. Almindeligvis følger den med andet gratis software, der kan downloades fra internettet. Så hvis du gerne vil undgå at blive inficeret med denne type malware, skal du ikke downloade noget som helst fra hjemmesider, der virker upålidelige.

Hvis du ikke har andet valg, skal du være yderst forsigtig under installationen af den slags software. Du skal ikke springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt (det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder). Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være afkrydset for dig. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla og scanne din PC med det. Det vil finde og fjerne CouponTime automatisk. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra software, kan du også fjerne dette malware program manuelt. Du skal blot følge vores trin-for-trin CouponTime fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til CouponTime

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CouponTime, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af CouponTime ads

Sådan fjernes CouponTime ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom CouponTime installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til CouponTime
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af CouponTime fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med CouponTime samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponTime, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse CouponTime fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner CouponTime. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af CouponTime eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponTime, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse CouponTime fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med CouponTime samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponTime, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man CouponTime fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde CouponTime være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse CouponTime fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på CouponTime. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CouponTime, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
januar 10, 2015 07:58, januar 21, 2015 14:34
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *