CouponXplorer Toolbar - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

CouponXplorer Toolbar er en browser hijacker, der på det seneste er blevet bemærket at trænge ind i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Programmet ændrer din startside til home.tb.ask.com, og den udskifter din søgeudbyder med search.tb.ask.com. Programmet prøver på at fremme forskellige websider, så derfor inkluderer det dem i dine søgeresultater og viser annoncer med links.

CouponXplorer Toolbar er ikke en virus, men det kan skabe mange uønskede handlinger på din computer. Ændringerne i browserindstillingerne kan være til stor gene for computerbrugerne. Hvis du er vant til at have en bestemt startside og søgemaskine, har du sikkert ikke lyst til at benytte en anden, men når denne browser hijacker bliver installeret, vil du ikke være i stand til at ændre dine browserindstillinger på almindelige vis. Selv hvis du gemmer ændringerne, vil du blive omdirigeret til den samme search.tb.ask.com alligevel, når du åbner en browser. Desuden forårsager CouponXplorer Toolbar mange omadresseringer og ændrer søgeresultaterne ved at tilføje kommercielle sider. Det forstyrrer dine aktiviteter på internettet og det kan også lede dig hen til inficerede sider.

Hvis du ikke selv har downloadet CouponXplorer Toolbar, er det nok blevet installeret sammen med en anden applikation, som du har downloadet fra internettet. Hvis du gerne vil undgå det, skal du følge alle installationspunkter samt fjerne markeringerne ved installationen af programmer, som du ikke kender. Hvis du springer det punkt over, vil alle medfølgende programmer højst sandsynligt blive tilføjet automatisk.

Fjern CouponXplorer Toolbar fra din computer, så snart du opdager det i systemet. Åbn Kontrolpanelet -> Tilføj/Fjern programmer listen og afinstaller det derfra. Du skal også tjekke browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome og fjerne det derfra. Hvis du ikke kan se det på listen, er det en god ide at anvende anti-malware værktøjer, såsom Reimage, SpyHunter og scanne din computer med det. Hvis du har haft problemer med omdirigeringer, er du nok nødt til at nulstille din startside og søgemaskine til den, som du brugte før:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Redigér standardsøgninger.
 3. Fjern CouponXplorer Toolbar fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Du skal være opmærksom på, at det er meget vigtigt at scanne din computer med et pålideligt anti-malware program, efter at CouponXplorer Toolbar er blevet fjernet, da dit system kan være blevet inficeret med virusser, mens programmet befandt sig på din computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til CouponXplorer Toolbar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CouponXplorer Toolbar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel CouponXplorer Toolbar fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 29, 2015 13:42, november 29, 2015 13:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *