CryptoDefense - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Ransomware
 

CryptoDefense er et ransomware program, som sigter efter computere, der kører med Windows operativsystem. Virussen begrænser adgangen til de data, der er gemt på din computer, ved at kryptere dem. For at dekryptere dine filer og dermed få adgang til dem igen, vil du blive bedt om at betale 500 USD i Bitcoins. Programmet fortæller dig ligeledes, at du har 4 dage til at gøre det i, og hvis du ikke gør det, er du nødt til at betale det dobbelte, nemlig 1000 USD. Og hvis du slet ikke betaler for det, hævder programmet, at du vil miste alle dine data.

CryptoDefense benytter RSA-2048 kryptering, hvilket praktisk talt er umuligt at bryde, idet du behøver en privat nøgle til at dekryptere med. Du skal aldrig ignorere CryptoDefense, for hvis det fortsætter med at være på din computer, kan det nemt kompromittere dit system ved at give fjerne computerhackere adgang til det. Hvis du hverken har lyst til at miste data eller komme ud for andre problemer vedrørende dine private oplysninger, skal du altid have sikkerhedskopier af dine filer, så du kan gendanne dem til enhver tid. Der er ingen garanti for, at du vil få løst problemerne, hvis du betaler for CryptoDefense.

CryptoDefense kan blive installeret på din computer, hvis du klikker på diverse mistænkelige popups, der tilbyder dig opdateringer til dine programmer, eller ransomware programmet kan være bundtet med andet software. Du skal derfor altid downloade alle dine programmer fra pålidelige kilder. Du skal ligeledes være mere forsigtig med hvad du installerer i dit system, og du skal aldrig godkende nogle mistænkelige downloads. Opdater dine sikkerhedsværktøjer regelmæssigt, så du kan være sikker på den bedste beskyttelse af din computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til CryptoDefense

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CryptoDefense, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juni 2, 2015 11:59, juni 2, 2015 11:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *