CryptoTorLocker - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Ransomware
 

CryptoTorLocker ransomware er endnu en farlig virus, der kan snige sig ind i dit computersystem. Denne virus er et typisk ransomware – det trænger ind i computeren, låser alle filerne, der er lagret på harddisken og forlanger derefter en løsesum for at låse dem op.

Hvis du har fundet ud af, at din computer er inficeret med CryptoTorLocker ransomware, og du ikke kan få adgang til dine filer, så er du kommet til det rette sted. I slutningen af denne artikel kan du finde vores trin-for-trin CryptoTorLocker ransomware fjernelsesvejledning.

Skulle du støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen af denne virus, kan du altid kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hvis du gerne vil vide mere om CryptoTorLocker ransomware, skal du blot læse videre.

Om CryptoTorLocker ransomware

CryptoTorLocker ransomware arbejder på samme måde som de fleste andre ransomwareprogrammer af denne type. Først trænger det ind i din computer, og derefter vil det scanne dit system for at finde filer, som muligvis er egnet til krypteringen. CryptoTorLocker ransomware kan kryptere alle de mest populære filtyper, herunder lydfiler, tekstdokumenter, video-filer osv. Efter krypteringen, vil du ikke være i stand til at åbne eller bruge de filer på nogen som helst måde. Alle de krypterede filer vil få udvidelsen .cryptotorlocker2015!.

Derefter viser CryptoTorLocker ransomware en aggressiv besked på din skærm. Den fortæller, at du er nødt til at betale et bestemt beløb som løsesum, for at du kan få dekrypteringsenheden, som kan dekryptere dine krypterede filer. Derudover bliver du presset til at foretage betalingen hurtigt, og der er faktisk et nedtællingsur, der viser, hvor lang tid du har tilbage til at betale løsesummen. Når tiden udløber, vil du ikke længere have mulighed for at betale løsesummen og modtage dekrypteringsprogrammet, og dine filer vil således være tabt for evigt. Det er dog blot et udspekuleret, psykologisk trick, der skal tvinge brugerne til at træffe en spontan og skødesløs beslutning.

I dette tilfælde kan vi ikke råde dig til at betale. Der er ingen garanti for, at dine filer bliver dekrypteret, hvis du betaler beløbet, så det er ikke værd at give det en chance og støtte de it-kriminelle med dine hårdt tjente penge. Endvidere kan de it-kriminelle stjæle dine bankkontooplysninger, mens du foretager denne betaling, og du kan på den måde miste endnu flere penge og få alvorlige problemer.

Hvis din computer er inficeret med CryptoTorLocker ransomware, skal du først fjerne selve virussen, inden du gør noget ved de krypterede filer. CryptoTorLocker ransomware kan infiltrere andet skadeligt software i dit computersystem eller kryptere endnu flere af dine filer, så det er en stor risiko, hvis du beholder det i systemet. Det er nemmest at fjerne CryptoTorLocker ransomware, hvis du scanner din computer med et pålideligt anti-malwareprogram. Hvis du ikke har sådan ét endnu eller det, du har, ikke er så effektivt i dette tilfælde, foreslår vi, at du enten downloader Reimage eller SpyHunter. Det skulle kunne finde og fjerne CryptoTorLocker ransomware fra din computer, så du bliver fri for programmets skadelige indflydelse. Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade et anti-malwareprogram, kan du også fjerne det manuelt. I slutningen af denne artikel kan du som sagt finde vores trin-for-trin CryptoTorLocker ransomware manuelle fjernelsesvejledning. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne CryptoTorLocker ransomware selv.

Du kan få dine filer, som er låst af CryptoTorLocker ransomware, tilbage på to måder. Du kan enten anvende et specielt software, der er udviklet til at dekryptere filer, der er krypteret af CryptoTorLocker ransomware. Dog er sådan et software ikke til rådighed i øjeblikket. Vi vil opdatere dette indlæg, når du kan få fat i det. Ellers kan du få dine låste filer tilbage ved hjælp af systemgendannelse. Men for at du kan bruge den løsning, er du nødt til at have en gyldig kopi af din harddisk, som er lavet, inden virussen trængte ind i computersystemet. Du kan finde fremgangsmåden her: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restoreAutomatiske fjernelsesværktøjer til CryptoTorLocker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CryptoTorLocker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

1. Hvordan fjernes CryptoTorLocker ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, CryptoTorLocker trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af CryptoTorLocker

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med CryptoTorLocker.


3. Gendan filer, der er påvirket af CryptoTorLocker, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. CryptoTorLocker prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuel CryptoTorLocker fjernelse

 
Processer:
Extensions:
       
 

Om forfatteren

 
februar 14, 2017 07:38, februar 14, 2017 07:38
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *